Στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας θα περιοδεύσει σήμερα Παρασκευή 21/04 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πρωί ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στην υπογραφή της σύμβασης για την οδική σύνδεση Άργους-Ναυπλίου με τον αυτοκινητόδρομο Α7 και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τις Μυκήνες και το Ναύπλιο.

Το μεσημέρι θα μεταβεί το μεσημέρι στο Άστρος Κυνουρίας, όπου θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από τη Β’ Εθνοσυνέλευση, ενώ μετά θα επισκεφτεί τη Μεγαλόπολη.

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην υπογραφή της σύμβασης για τον Οδικό Άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, ο οποίος θα συνδέει την Καλαμάτα με τον Ριζόμυλο, την Πύλο και τη Μεθώνη, και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με πολίτες στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Μητσοτάκης από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος παρουσίασε τις πέντε βασικές προτεραιότητες της Ν.Δ. για την επόμενη τετραετία, ορίζοντας ως πρώτες την αύξηση των μισθών και την αξιοπρεπή δημόσια υγεία.

«Δεν έχω προσωπικά καμία αμφιβολία ότι εάν οι αριθμοί το επιτρέψουν, τότε δεν θα διστάσουν να συνασπιστούν ακόμα κι αν ηττηθούν. Να συγκροτήσουν, δηλαδή, με την ανοχή κάποιων, κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Βαρουφάκη», σημείωσε ο πρωθυπουργός όσον αφορά την επόμενη μέρα των εκλογών.