Επίθεση με γιαούρτια σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα κατήγγειλε ότι δέχθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης το μεσημέρι της Κυριακής.

Τι συνέβη

Ήταν 14.20 στα Πετράλωνα. Ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης βρισκόταν σε μεζεδοπωλείο με τη σύζυγο και τα δυο μικρά παιδιά του, ηλικίας 8 και 13 ετών. Ξαφνικά ένας άντρας τον πλησίασε και του έριξε γιαούρτι στο πρόσωπο και στο μάτι.

Μάλιστα, ο κ. Πλεύρης ανήρτησε φωτογραφίες από την επίθεση και όπως έγραψε, στοχεύοντας τον ίδιο, τα γιαούρτια πέτυχαν και τα ανήλικα παιδιά του.

«Μόλις τώρα. Τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Πλεύρης.



Τι λέει η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας

«Ξαφνικά βλέπουμε έναν άνδρα να τρέχει κατά πάνω του και να του ρίχνει γιαούρτι στο μάτι, ήταν με μεγάλη δύναμη. Η οικογένειά του τρομοκρατήθηκε, καθώς και τα παιδιά του», δήλωσε η ιδιοκτήτρια του μεζεδοπωλείου, μιλώντας στο Mega.

Ο άγνωστος άντρας μετά την αιφνιδιαστική επίθεση στον υπουργό Υγείας, άρχισε να τρέχει.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Υγείας λίγη ώρα μετά την επίθεση πήγε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε οίδημα στο αριστερό μάτι. Έλαβε οδηγίες από τους θεράποντες ιατρούς και αποχώρησε από το Λαϊκό Νοσοκομείο.

Το ανακοινωθέν του Λαϊκού Νοσοκομείου

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α ’’ΛΑÏΚΟ’’, κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.

»Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού. Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση.

»Ο Αν. Διοικητής Παπαδάκης Δημήτριος , Ο Διοικητής Ροΐδης Θεοφάνης, Η Δ/ρια της Οφθ/κής Κλινικής Μίχα Μαρία».