Στη Ρόδο έφθασε το μεσημέρι της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος το απόγευμα πρόκειται να πραγματοποιήσει ομιλία σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Στο νησί για την προεκλογική του ομιλία βρίσκεται και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Μάλιστα, η σύζυγος του πρωθυπουργού πραγματοποίησε επισκέψεις σε σχολεία της πόλης.

Όπως ανέφερε στη «Δημοκρατική» ο διευθυντής του 15ου Δημοτικού Σχολείου, Γιώργος Γκοταιαμάνης, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη επισκέφθηκε το σχολείο μαζί με τον Αλέξανδρο Κόπτση, γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, Μπάμπη Ψαρά, και τον αντιδήμαρχο, Στράτο Καρίκη.

Τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη είχε προσκαλέσει μια μαθήτρια του 15ου Δημοτικού Σχολείου, σε προηγούμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού, στο Καστελλόριζο. «Η κ. Μητσοτάκη, τήρησε την υπόσχεσή της και επισκέφθηκε το σχολείο μας», ανέφερε ο κ. Γκοτζιαμάνης.

Δείτε φωτογραφίες:

Mareva_sxoleio_rodos
Mareva_sxoleio_rodos2

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από dimokratiki.gr