Ξανά σε πανεπιστημιακό αμφιθέατρο βρέθηκε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά τα χρόνια που πέρασε ως διδάσκουσα στο Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Αυτή την φορά σε αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά, όπου έδωσε διάλεξη σε δευτεροετείς φοιτητές του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών.

Θέμα της η παρουσίαση έργων που ανήκουν στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και τις διαδικασίες ωρίμανσης και υλοποίησής τους.

Η Πειραιώτισσα πολιτικός και υποψήφια στην Α' Πειραιώς και Νήσων, Δόμνα Μιχαηλίδου, έγινε δεκτή με πραγματικό ενδιαφέρον από τους φοιτητές και δήλωσε εντυπωσιασμένη τόσο από το επίπεδό τους, όσο και από την ενημέρωση που είχαν για τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις και καινοτομίες που έχει προωθήσει, όπως το πρόγραμμα του Προσωπικού Βοηθού.

«Τα παιδιά του Πειραιά, τα παιδιά του Πα. Πεί. είμαι βέβαιη ότι θα μας κάνουν περήφανους στα χρόνια που έρχονται, αρκεί να είμαστε πάντα στο πλευρό τους», σχολίασε η Δόμνα Μιχαηλίδου.