Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να τα βάλει με τον Διονύση Σαββόπουλο, επειδή εξέφρασε την επιθυμία να σχηματιστεί αυτοδύναμη κυβέρνηση από τη Νέα Δημοκρατία. Η δήλωση αυτή του Διονύση Σαββόπουλο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Κουμουνδούρου, με τον Παύλο Πολάκη να είναι φυσικά ανάμεσα σ' εκείνους που έφτασε στα… άκρα την επίθεση προς τον γνωστό τραγουδοποιό.

 Αργά τη νύχτα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον Διονύση Σαββόπουλο με άθλιους χαρακτηρισμούς.

 « Άντε χάσου, θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος! Ο Ραφαηλίδης είχε σε όλα δίκιο!», έγραψε σε έξαλλο ύφος.

 

Άντε χάσου, θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος! Ο Ραφαηλίδης είχε σε όλα δίκιο!

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τρίτη, 16 Μαΐου 2023

 

Αυτό που ενόχλησε τον Παύλο Πολάκη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η τοποθέτηση του Διονύση Σαββόπουλου χθες το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, όπου, αφού δήλωσε ότι «είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφασή του ανεξαρτήτως του τι θα πω εγώ ή εσύ», εξέφρασε συγκεκριμένη πολιτική προτίμηση, λέγοντας: «Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Ν.Δ., πρέπει κάποιος να κυβερνήσει».

 Εξέφρασε, πάντως, τον σεβασμό του σε όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, αλλά έκανε και κριτική στα περί «προοδευτικής συνεργασίας», αποδίδοντας φοιτητική ανεμελιά και λέγοντας ότι η στάση αυτή μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια είναι πάρα πολύ δύσκολα. «Οι εποχές έχουν αλλάξει. Μας χρειάζεται μια ωριμότητα», είπε.