«Εγώ θα καλούσα όλους τους ανθρώπους να καταλάβουν αυτό που πρεσβεύω, τον λόγο για τον οποίο είμαι υποψήφια, τι ονειρεύομαι για τη χώρα μας να το σκεφτούν ανεξάρτητα από το τι έκαναν στο παρελθόν». 

Με τη φράση αυτή απάντησε στην ερώτηση αν θα καλούσε κάποιους ψηφοφόρους του Ηλία Κασιδιάρη να την ψηφίσουν η υποψήφια βουλευτής στον Βόρειο Τομέα στη Β' Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοραή.

«Θυμάμαι τη μητέρα μου η οποία είχε ζήσει πολλές μικρές ιστορίες και προσωπικές και οικογενειακές στον εμφύλιο και όταν τη ρωτούσαν τα παιδιά μου ''γιαγιά, ποιος έφταιγε στο εμφύλιο'', η απάντηση ήταν ''παιδί μου, και από εδώ και από εκεί υπάρχουν και καλοί και κακοί'' και νομίζω ότι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλους τους ανθρώπους. Μπορεί κάποιος να παρασύρθηκε, να πίστεψε σε κάποιον που ήταν ψεύτης, που ήταν εγκληματίας, θα καταδικάσω το έγκλημα αλλά θα προσπαθήσω όλους να τους πείσω για το καλό και για το μέλλον της χώρας», συμπλήρωσε η κ. Λινού.

Κληθείσα να σχολιάσει την αντίδραση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη δήλωση του Διονύση Σαββόπουλου, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Αυτοί είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ. Δεν θα μιλούσα έτσι για κανέναν άνθρωπο ακόμα κι αν με έπληττε προσωπικά. Από εκεί και πέρα βλέπουμε τι θέλει ο κόσμος. Δεν είναι σωστό να χάνουμε έστω και ένα λεπτό μπαίνοντας σε τέτοιες συζητήσεις. Έχουμε σοβαρότερα θέματα που πρέπει να λύσουμε».