Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Βενιζέλειο Ωδείο για την κεντρική προεκλογική ομιλία της υποφήφιας για τον νομό Χανιών με την ΝΔ Σέβης Βολουδάκη

«Μαζί ξεκινήσαμε έναν αγώνα δρόμου για το καλό του τόπου μας: Τα Χανιά μας. Σήμερα φτάνουμε στην κορύφωση μίας πολύ έντονης, συναισθηματικής και ουσιαστικής διαδικασίας διαλόγου με όλους εσάς. Μου δίνετε μεγάλη δύναμη, όλο αυτό το διάστημα μέχρι σήμερα, τρεις μέρες πριν τις εκλογές. Είναι συγκινητικό που και σήμερα βρίσκεστε εδώ, ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο νίκης για τα Χανιά. Που δίνετε το παρών στην υπόσχεση που έχουμε δώσει εσείς και εγώ, να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την πατρίδα μας τα Χανιά». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία της η Σέβη Βολουδάκη.

Την κα Βολουδάκη προλόγισε ο πρόεδρος της Ενώσης Σφακιανών Ν. Χανίων, Ανδρέας Μανουσέλης και κάλεσε, ακολούθως, στο βήμα ο γιος της, Γιώργος, ο οποίος έκανε μια πολύ σύντομη και συγκινητική αναφορά στη μητέρα του. Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μανούσου Βολουδάκη.

«Είμαστε εδώ όλοι μαζί για τα Χανιά. Αυτόν τον τόπο, που τίμησε με το έργο του, την αγωνιστικότητά του και την προσφορά του ο Μανούσος», είπε η Σέβη Βολουδάκη και συνέχισε ανάμεσα στα χειροκροτήματα που έδιναν τον παλμό και το πάθος για τη νίκη της: «Είμαι εδω, η δική σας Σέβη με όλα αυτά που μας ενώνουν. Γιατί θέλετε να είμαι η βουλευτής σας απο το Νομό Χανιών». 

Μετά την ομιλία όλοι θέλησαν να της μιλήσουν, να της σφίξουν το χέρι και να την διαβεβαιώσουν ότι ήδη από την Πέμπτη είναι η βουλευτής τους.