Με αποκαλύψεις για τις επόμενες κινήσεις του ολοκλήρωσε την συνέντευξή του στoν Νίκο Ευαγγελάτο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεσμευόμενος πως δεν θα αλλάξει εκ νεου τον εκλογικό νόμο ρισκάροντας να μπει η χώρα σε περιπέτειες.




Ο ίδιος σχολίασε και την ρήξη Κατρούγκαλου – ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πως ο πρώην υπουργός πλήρωσε το ότι υπήρξε μαρτυριάρης σε μια ειλημμένη απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να φορολογήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η συνέντευξη έρχεται λίγη ώρα μετα την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη και λίγο πριν την τελευταία προεκλογική συγκέντρωση της Αθήνας.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας από Σύνταγμα εξαπέλυσε επίθεση εφ όλης της ύλης στην διακυβέρνηση της ΝΔ. Την ίδια ώρα οι αντιδράσεις για την υπόθεσή Κατρούγκαλου παραμένουν.

«Καλό θα ήταν ο κ. Κατρούγκαλος να πάρει πίσω τις εμμονικές ιδέες του, οι οποίες αποδεδειγμένα καθιστούν ασύμφορη τη λειτουργία ατομικής επιχείρησης και οδηγούν στον αφανισμό τον μικρομεσαίο ελεύθερο επαγγελματία», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, πρόεδρος του ΟΣΕ.

«Δεν ξεχνάμε τι περάσαμε με το νόμο Κατρούγκαλου, όσα χρόνια και αν περάσουν. Ας μην κάνει κανείς λάθος: Όλοι οι μηχανικοί, όλοι οι επιστήμονες ελεύθεροι επαγγελματίες, δεν θα δεχθούμε ποτέ να επανέλθει», ανέφερε ο Γιώργος Στασινός, πρόεδρος ΤΕΕ.

«Η εμμονή του εμπνευστή του νόμου αυτού στην ορθότητα των ρυθμίσεών του και η δήλωσή του περί επαναφοράς του νόμου, δημιουργεί μείζον ζήτημα», δήλωσε ο Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος του ΔΣΑ.

Την ίδια ώρα και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί ολοκληρώνουν την προεκλογική τους μάχη λίγο πριν την καθιερωμένη ανΆπαυλα του Σαββατου και τα γνωστα τσίπουρα με τους δημοσιογραφους.

Στο μεταξύ, στις Σέρρες συναντήθηκαν τρεις Καραμανλήδες, στέλνοντας μήνυμα στήριξης στον πρώην υπουργό Μεταφορών ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να του ασκεί κριτική μετά τη τραγωδία των Τεμπών.