Ύστερα από μια προεκλογική εκστρατεία η οποία είχε διάφορους σταθμούς και πολλές ομιλίες, έφτασε το Σάββατο, 20 Μαΐου, το οποίο αποτελεί ανάπαυση για τους πολιτικούς, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το δικό του τελευταίο μήνυμα για τις εκλογές μέσω του tiktok, το οποίο αποτέλεσε για εκείνον εργαλείο επικοινωνίας, και ζήτησε από τους πολίτες να ψηφίσουν, όποιο κόμμα κι αν προτιμήσουν. 

Ο πρωθυπουργός στο τέλος αυτής της μακράς προεκλογικής περιόδου υπογραμμίζει ότι «ήρθε η ώρα, εμείς τώρα να τα κλείσουμε όλα να πάμε σπίτι μας με τις οικογένειές μας. Η ευθύνη περνάει πια σε εσάς, τους πολίτες».

Και προσθέτει: «Πρέπει να σας πω ότι βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρουσα αυτήν την προεκλογική περίοδο και την ενασχόλησή μου με το tiktok. Έμαθα πολλά, ελπίζω και εσείς να ακούσατε κάποια απ΄αυτά που είπα. Το σημαντικό είναι να πάτε να ψηφίσετε. Ψηφίστε όποιον θέλετε αλλά η συμμετοχή σας δυναμώνει τη Δημοκρατία μας».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι θα συνεχίσει να είναι ενεργός στο tiktok. «Θα είμαι μαζί σας και μετά τις εκλογές, να τα λέμε όσο πιο συχνά γίνεται» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πάμε τώρα δυνατά με το βλέμμα μόνο στο μέλλον, σταθερά, τολμηρά μπροστά» κατέληξε ο πρωθυπουργός.