Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει μια ανοδική πορεία και αυτό δείχνει ότι το κίνημα επιστρέφει, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί», με τον Βασίλη Σκουρή και τον Σωτήρη Ξενάκη, ο Παύλος Χρηστίδης, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Χρηστίδης επισήμανε πως το χθεσινό αποτέλεσμα αποτελεί κόλαφο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως ανέφερε, στόχος είναι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής να είνι ακόμα πιο ψηλά, ώστε να υπάρχει μια άλλη αξιωματική αντιπολίτευση.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει μια ανοδική πορεία. Η νέα αύξηση των ποσοστών του κατά 40% περίπου δείχνει ότι το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και επιστρέφει με γνώμονα το καλό του τόπου. Μια παράταξη που καταθέτει σχέδιο, πρόγραμμα, κοστολογημένα πράγματα, μια κανονική παράταξη της Κεντροαριστεράς η οποία έχει ως στόχο να σταθεί απέναντι σε μια πολιτική μονοκρατορία την οποία θέλει να στήσει η ΝΔ.

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Θέλουμε να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε, να εκφράζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο ειδικά όταν το χθεσινό αποτέλεσμα αποτελεί κόλαφο στην αντίληψη την οποία είχε η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης όλους τους τελευταίους μήνες και μέρες.

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Για εμάς ο στόχος είναι στις επόμενες εκλογές να είμαστε ακόμα πιο ψηλά, ακόμα πιο δυνατοί, ακόμα πιο ισχυροί. Άποψη μας είναι ότι πρέπει να υπάρξει μια άλλη αξιωματική αντιπολίτευση για αυτή θα δουλέψουμε, για αυτή θα παλέψουμε για να είναι το ΠΑΣΟΚ αξιωματική αντιπολίτευση σε πρώτο επίπεδο και στη συνέχεια να είμαστε εμείς η παράταξη η οποία κάποια στιγμή θα κυβερνήσει τον τόπο ακριβώς με τον τρόπο με τον οποίο έγινε και παλιότερα.