Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την επίσκεψή του στο Μοσχάτο σήμερα Παρασκευή 26/05.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (26/5) πραγματοποίησε χαλαρή βόλτα στην περιοχή του Μοσχάτου, κατά τη διάρκεια της οποίας συνομίλησε με πολίτες που βρισκόντουσαν σε πλατείες και σε καφετέριες.

Παράλληλα πέρασε από τοπικές επιχειρήσεις και συνομίλησε με καταστηματάρχες ακούγοντας τα προβλήματα τους, αλλά παράλληλα έλαβε και μήνυμα στήριξης από αυτούς.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την επίσκεψη του στο Μοσχάτο έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Επιστροφή στη γειτονιά μας, στο Μοσχάτο. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη στήριξή σας! Συνεχίζουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα, περισσότερη δουλειά, για την Ελλάδα που αξίζουμε!».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη

Επιστροφή στη γειτονιά μας, στο Μοσχάτο. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη στήριξή σας! Συνεχίζουμε με περισσότερη αποφασιστικότητα, περισσότερη δουλειά, για την Ελλάδα που αξίζουμε! pic.twitter.com/x9hCUrxYi9