Ένα νέο μοντέλο θα ακολουθήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη νέα προεκλογική εκστρατεία που ξεκινάει από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται, να κάνει road trip σε όλη τη χώρα με ένα βανάκι. Ναι! Καλά διαβάσατε! Με ένα βανάκι.

Η task force του προεκλογικού αγώνα του Κυριάκου Μητσοτάκη κατέληξε στο concept αυτό, με σκοπό να μην χρειάζεται να κάνει στάση σε κάποιο ξενοδοχείο κι έτσι να καταφέρει να πάει σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη γίνεται.

Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι, μέσα σε αυτόν τον ένα μήνα προεκλογικής περιόδου, να επισκεφτεί ακόμη και το πιο απομακρυσμένο χωριό που δεν έχει φτάσει ποτέ Πρωθυπουργός ή αρχηγός κόμματος.

Στο πλαίσιο αυτό θα κάνει στάσεις σε κεφαλοχώρια, θα πραγματοποιεί μία μικρή ομιλία και θα πηγαίνει στον επόμενο σταθμό!

Αν όντως αυτό το μοντέλο υλοποιηθεί θα είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην Ελλάδα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για μία ακόμη φορά να πρωτοπορεί.

Σε προεκλογικό πυρετό

Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του προγράμματος των περιοδειών της πρώτης προεκλογικής εβδομάδας.

Πρώτος σταθμός τη Δευτέρα είναι το Περιστέρι.

Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη κυριολεξία θα οργώσει όλη την Κρήτη θέλοντας να ευχαριστήσει τους συντοπίτες και ψηφοφόρους του που "έβαψαν" την Κρήτη μπλε.

Άλλωστε η Κρήτη αποτελούσε κι ένα προσωπικό στοίχημα του Προέδρου της ΝΔ, ο οποίος ήθελε να κερδίσει τουλάχιστον τους τρεις από τους τέσσερις νομούς και τελικά επικράτησε σε όλους.

Την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περιοδεύσει σε γειτονιές της Αθήνας ενώ την Παρασκευή θα βρεθεί στην Θεσσαλία και θα επισκεφθεί μέρη στα οποία δεν είχε πάει στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο.

Το Σαββατοκύριακο θα τον βρει στη Βόρεια Ελλάδα.

Το Σάββατο θα πραγματοποιήσει ομιλία στη Θεσσαλονίκη. Μία περιφέρεια με υψηλό συμβολισμό ιδιαίτερα μετά και την απόφασή του να κρατήσει την έδρα του στην Α' Θεσσαλονίκης.

Τέλος, την Κυριακή ο Πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί στο Άγιο Όρος.

Αλεξάνδρα Καϋμενου