Στο Ρέθυμνο θα βρεθεί το Σάββατο στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, θα βρεθεί στις 11:00 στο Πέραμα Μυλοποτάμου. Μετέπειτα, θα περπατήσει στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου για να συνομιλήσει με πολίτες και την τοπική αγορά, ενώ θα καταλήξει σε γνωστό καφέ της περιοχής προκειμένου να μιλήσει με φίλους και στελέχη του κόμματος.

Στις 15:00, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνης.

Μιλώντας στον τοπικό σταθμό TEAM FM, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου, Μιχάλης Σαρρής, επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ κατάφερε κάτι που θεωρούνταν ακατόρθωτο την πρώτη Κυριακή, επισημαίνοντας ότι πλέον «οι πολιτικές συνθήκες είναι ώριμες για να διατηρήσουμε την έδρα και να αυξήσουμε τα ποσοστά μας».

Υπενθυμίζεται ότι το ΠΑΣΟΚ στο Ρέθυμνο κατάφερε μετά από 11 χρόνια να κατακτήσει την έδρα, αφήνοντας στην 3η θέση τον ΣΥΡΙΖΑ και χωρίς βουλευτή, καθ'ότι αποτελεί διεδρική περιοχή.