Σε Αχαΐα και Ηλεία βρέθηκε στο πλαίσιο των  προεκλογικών εκδηλώσεων κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον πρώην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιο Βουλευτή Δυτικού Τομέα Β΄ Αθηνών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

 Ο Μ. Χρυσοχοΐδης ανέδειξε τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου είχε συναντήσεις με κατοίκους των περιοχών και εκπροσώπους αρχών και φορέων.

 Μαζί του στην περιοδεία ήταν ο Ανδρέας Νικολακόπουλος υποψήφιος στο νομό με την ΝΔ καθώς και η Διονυσία Αυγερινοπουλου συνυποψήφια του.

 Μιλώντας στους καταστηματάρχες της περιοχής καταγράφοντας τις ιδιαιτερότητες της τοπικής αγοράς  τόνισε πως « δέσμευσή μας και υπόσχεσή μας στον ελληνικό λαό είναι ότι δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε, κάθε λεπτό, κάθε ώρα, όλον τον χρόνο, όλα τα επόμενα τέσσερα χρόνια για να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη και να δώσουμε μέλλον και αισιοδοξία και ένα ανοιχτό μέλλον στα παιδιά μας», και συμπληρώνοντας παράλληλα πως: «στο τέλος του χρόνου ολοκληρώνονται και θα υποβληθούν οι μελέτες για το Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα και το πρώτο εξάμηνο του 2025 θα δημοπρατηθεί με μια ήπια παρέμβαση στην περιοχή του Καϊάφα». Ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφερόμενος στην Αρχαία Ολυμπία επισήμανε πως: «αποτελεί στόχο η αξιοποίηση του οικουμενικού χαρακτήρα της Ολυμπίας και της Ηλείας και η ανάδειξή τους σε παγκόσμιο προορισμό πολλαπλών μορφών τουρισμού και διαμονής, συνδεδεμένο όμως με ένα σύγχρονο και εξωστρεφές παραγωγικό σύστημα που θα σέβεται το περιβάλλον».