Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου με τις περιοδείες των πολιτικών αρχηγών να κορυφώνονται.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Παρασκευής, 9 Ιουνίου θα επισκεφθεί την Αιδηψό και την Ιστιαία. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Φθιώτιδα, όπου θα επισκεφθεί τη Γλύφα και τη Στυλίδα.

Παράλληλα, τον νομό Λάρισας επισκέπτεται σήμερα, Παρασκευή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας. Το πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα έχει ως εξής:

  • 14:30: Συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της Ένωσης Επιχειρήσεων ΒΙΠΕ Λάρισας (Hellas Stones ΒΙΠΕ Λάρισας).
  • 18:00: Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγρότη (Κιλελέρ).
  • 18:15: Συζήτηση με αγρότες και κτηνοτρόφους για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ για την ανάπτυξη και στήριξη του πρωτογενούς τομέα (αίθουσα εκδηλώσεων δημαρχείου Κιλελέρ).
  • 19:00: Περιοδεία στην κεντρική αγορά της Λάρισας και απεύθυνση στους πολίτες (εκλογικό κέντρο ΣΥΡΙΖΑ, Παπακυριαζή και Πατρόκλου).
  • 20:30: Επίσκεψη στον Τύρναβο (κεντρική πλατεία).

Στην Κατερίνη ο Ανδρουλάκης

Σήμερα, στις 11:45 το πρωί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα επισκεφτεί την Κατερίνη (Πλατεία Ελευθερίας).

Στις 14:00 θα βρίσκεται στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεταποίησης Ακτινιδίου στον Πυργετό και στις 15.30 θα αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Στις 20:00 ο κ. Ανδρουλάκης θα μιλήσει στον Βόλο.

Στον Βόλο ο Κουτσούμπας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφτεί επίσης τον Βόλο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης:

  • Στις 7:00 μ.μ. θα συναντηθεί με εκπροσώπους περιβαλλοντικών οργανώσεων και επιτροπών αγώνα για τα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της Μαγνησίας.
  • Στις 8:30 μ.μ. θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Παραλία του Βόλου (μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδας).

Σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Ιωάννινα σήμερα και αύριο ο Βελόπουλος

Σε Μεσολόγγι, Αγρίνιο και Ιωάννινα θα περιοδεύσει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, την Παρασκευή και το Σάββατο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης θα φθάσει στο Μεσολόγγι στις 11:30 το πρωί, ενώ λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο, όπου στις 13:30 θα δώσει συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου.

Το Σάββατο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης θα περιοδεύσει στο κέντρο του Αγρινίου και θα συνομιλήσει με κατοίκους και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Στην συνέχεια θα μεταβεί στα Ιωάννινα, όπου αναμένεται ότι θα φθάσει γύρω από τις 12 το μεσημέρι, ενώ στις 13:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Βελόπουλος θα περιοδεύσει στο κέντρο των Ιωαννίνων.