Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of
Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
xatzidakis
Πολιτική

Σχεδόν ίδιες δηλώσεις με του Πνευματικού είχε κάνει πριν επτά χρόνια η Αθηνά Λινού - Χατζηδάκης: «Τι θα κάνει τώρα ο κ. Τσίπρας;»

«Δεν μπορεί να υπάρξουν 2 μέτρα και 2 σταθμά!», τονίζει σε ανάρτηση του ο πρώην υπουργός Εργασίας

Με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις της Αθηνάς Λινού τοποθετήθηκε σήμερα με ανάρτησή του στα social media ο πρώην υπουργός Εργασίας και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

«Σήμερα έχουν έρθει στη δημοσιότητα δηλώσεις της κ. Λινού οι οποίες είναι σχεδόν ίδιες -αν όχι ακριβώς ίδιες- με του κ. Πνευματικού», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter o κ. Χατζηδάκης.

«Ο κ. Τσίπρας που τόσο πολύ ενοχλήθηκε με το θέμα του κ. Πνευματικού, τι θα κάνει τώρα; Θα συμπεριλαμβάνεται η κ. Λινού στα ψηφοδέλτια του #ΣΥΡΙΖΑ ή θα υπάρξουν κάποιες κυρώσεις;», διερωτήθηκε ο πρώην υπουργός επισημαίνοντας ότι «δεν μπορεί να υπάρξουν 2 μέτρα και 2 σταθμά!».


Τι είχε δηλώσει η Αθηνά Λινού πριν από επτά χρόνια

Ειδικότερα, σε συνέντευξή της πριν από επτά χρόνια, η κ. Λινού ειχε δηλώσει: «Στο τελικό στάδιο (σ.σ. του καρκίνου) θα έπρεπε να είχαμε παροχή υπηρεσιών ανακούφισης και ενίσχυσης των ανθρώπων αυτών και των συγγενών τους».

Κληθείσα να εξηγήσει τι εννοεί, απαντά: «Εννοώ ότι ένας άνθρωπος που πλησιάζει στο τέλος του, με υψηλές δόσεις ακριβών αντικαρκινικών πιθανόν να μην μπορεί να σωθεί. Η ποιότητα όμως της ζωής του στα τελευταία της στάδια και η ποιότητα της ζωής των συγγενών του στα τελευταία στάδια του θνήσκοντος ασθενούς είναι πάρα πολύ σημαντικά και αυτό δεν το παρέχουμε σαν χώρα».

Και συνέχισε: «Αν δείτε, στις οικογένειες των γιατρών -και των μεγαλύτερων γιατρών, θα έλεγα, των σοφών γιατρών- δεν τείνουμε να παρατείνουμε τη ζωή των αγαπημένων μας, δεν επιλέγουμε οι ίδιοι να παραταθεί η ζωή μας, όταν είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει πλήρης θεραπεία».