Επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον πρώην υπουργό Εσωτερικών και υποψήφιο βουλευτή Ανατολικής Αττικής Μάκη Βορίδη και τον υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας Σπύρο Καρανικόλα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Βορίδης και ο κ. Καρανικόλας, συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ συναντήθηκαν με στελέχη και πολίτες στο Αγγελόκαστρο, στη Λυσιμαχία και στη Ματαράγκα, συνομίλησαν με κατοίκους στη Γαβαλού και πραγματοποίησαν κεντρική ομιλία στην Ιστορική πόλη του Μεσολογγίου παρουσιάζοντας τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία. Νωρίτερα, το κλιμάκιο επισκέφθηκε την πόλη της Πάτρας.

Αμέσως μετά το τέλος της περιοδείας ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Βορίδης δήλωσε: «Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω θερμά τις τοπικές οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας για την εξαιρετική οργάνωση αυτής της περιοδείας στην Αιτωλοακαρνανία. Είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με τους πολίτες και να επισημάνουμε το βασικό επίδικο αυτών των κρίσιμων εκλογών παρουσιάζοντας τη μόνη κυβερνητική πρόταση που υπάρχει, αυτή της Νέας Δημοκρατίας. Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και αποφασιστικότητα και δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό και χαλάρωση. Η Νέα Δημοκρατία είχε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στις προηγούμενες εκλογές, πάρα ταύτα χρειάζεται να υπάρξει μία καθαρή και ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να μπορέσει να συγκροτηθεί μία αυτοδύναμη και ισχυρή κυβέρνηση ώστε να συνεχίσουμε το έργο της πρώτης τετραετίας και να αντιμετωπίσουμε μία σειρά από προκλήσεις και ζητήματα που υπάρχουν μπροστά μας».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας κ. Καρανικόλας ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να βρίσκομαι στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, και είναι ιδιαίτερη η χαρά και η συγκίνηση επίσης που βρίσκομαι ανάμεσά σας, στη μεγάλη αυτή ιστορική, δημοκρατική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας που αποδεικνύει ότι μπορεί και συστρατεύει πολιτικές δυνάμεις και εκτός του στενού κομματικού της πυρήνα που όμως μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα, κοινές αξίες και ένα κοινό στόχο για την πατρίδα μας.

Το δίλημμα των εκλογών, φίλες και φίλοι, την Κυριακή είναι ένα: θα έχουμε μια ισχυρή και σταθερή κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις που πετύχαμε την προηγούμενη τετραετία και να τις εμβαθύνουμε στην Υγεία, στην Παιδεία, στην αύξηση των μισθών, στην αύξηση των συντάξεων και στην περαιτέρω μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών ή θα οδηγήσουμε την πατρίδα μας σε περιπέτειες, αστάθεια και σε νέες εκλογές. Μπορεί η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτη αυτή τη στιγμή, αλλά η αυτοδυναμία δεν είναι δεδομένη. Καμία χαλάρωση και κανένας εφησυχασμός. Πρέπει να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη της Κυριακής, να μη χαθεί ούτε μια ψήφος έτσι ώστε το βράδυ των εκλογών, εκτός του ότι όλος ο χάρτης να είναι ξανά μπλε, να έχουμε μια ισχυρή, μια σταθερή, μια δυνατή κυβέρνηση με πρωθυπουργό ξανά τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Πηγή: ΑΠΕ