Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης, σε ανάρτησή του στα social media, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους αστυνομικούς για τη συνδρομή τους στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην Αττική.

Ειδικότερα ο υπουργός αναδημοσίευσε ένα βίντεο, που ανάρτησε η ΕΛ.ΑΣ., όπου αστυνομικοί εντοπίζουν μία εστία αναζωπύρωσης πυρκαγιάς στα Καλύβια και υπό τον συντονισμό του Κέντρου Άμεσης Δράσης κατευθύνουν κλιμάκια της Πυροσβεστικής στο ακριβές σημείο για κατάσβεση, πριν κινδυνέψουν περιουσίες και τα εναπομείναντα δέντρα.

«Αστυνομικοί των ΑΤ Αλίμου και Ηρακλείου εντοπίζουν εστίες αναζωπύρωσης φωτιάς σε δύσβατη περιοχή στα Καλύβια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς μας που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πυρός σώζοντας ζωές και προσφέροντας τη στήριξή τους σε ανθρώπους και ζώα», τονίζει ο Νότης Μηταράκης.

Δείτε την ανάρτησή του:

Αστυνομικοί των ΑΤ Αλίμου και Ηρακλείου εντοπίζουν εστίες αναζωπύρωσης #φωτιάς σε δύσβατη περιοχή στα Καλύβια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς μας που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πυρός σώζοντας ζωές και προσφέροντας τη στήριξή τους σε ανθρώπους και ζώα. Δείτε το βίντεο της Ελληνική Αστυνομία:

Δημοσιεύτηκε από Νότης Μηταράκης στις Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2023