Την ευγνωμοσύνη του στην  εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή κοινότητα της Ρόδου που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή για την ανακούφιση όλων όσοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή διαμονής τους λόγω της μεγάλης φωτιάς εξέφρασε ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υπουργός Παιδείας ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές των σχολείων του νησιού, τους διευθυντές Α΄θμιας και Β'θμιας εκπαίδευσης και τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων, οι οποίοι διέθεσαν από την πρώτη στιγμή τις σχολικές μονάδες ώστε αυτές να μετατραπούν σε χώρους υποδοχής και φιλοξενίας των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

«Η εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή κοινότητα έγιναν ένας σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης. Σας ευχαριστούμε», ανέφερε ο Κυριάκος Πιερρακάκης 

Ολόκληρη η ανάρτηση 

Το νησί της Ρόδου δοκιμάστηκε και εξακολουθεί να δοκιμάζεται. Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές των σχολείων του νησιού, τους διευθυντές Α΄θμιας και Β'θμιας εκπαίδευσης και τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων, οι οποίοι διέθεσαν από την πρώτη στιγμή τις σχολικές μονάδες ώστε αυτές να μετατραπούν σε χώρους υποδοχής και φιλοξενίας των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Ακόμα, ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους εκπαιδευτικούς, τους συλλόγους γονέων και τους μαθητές της Ρόδου που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή για την ανακούφιση όλων όσοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την περιοχή διαμονής τους.

Τέλος, εκφράζουμε ευχαριστίες στις πρυτανικές αρχές και στο προσωπικό του Πανεπιστημίου Αιγαίου, οι οποίοι έχουν θέσει κτιριακές υποδομές στη διάθεση των αρμόδιων αρχών, ενώ έχουν δώσει εντολή για παροχή σίτισης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όπου χρειάζεται.

«Η εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή κοινότητα έγιναν ένας σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα αλληλεγγύης. Σας ευχαριστούμε.

Το νησί της Ρόδου δοκιμάστηκε και εξακολουθεί να δοκιμάζεται. Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού...

Δημοσιεύτηκε από Kyriakos Pierrakakis στις Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023