Την παραίτηση του από τη διεκδίκηση της δημαρχίας στα Βριλήσσια ανακοίνωσε ο Αργύρης Ντινόπουλος.

Στη σχετική ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής: «Πολιτεύτηκα πάντα με αρχές και με ρεαλισμό. Τα δεδομένα στην τελική ευθεία προς τις αυτοδιοικητικές κάλπες με δύο συνδυασμούς από την Νέα Δημοκρατία στα Βριλήσσια δημιουργούν βαθύ διχασμό της παράταξης στην πόλη μας.

Επίσης αυτή η εσωτερική αντιπαράθεση στερεί σε τοπικό επίπεδο την αρραγή κομματική ενότητα που απαιτείται για την εκλογική μάχη της Περιφέρειας Αττικής.

Επιπλέον με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου ισχυροποιήθηκε από την Νέα Δημοκρατία η τάση ανανέωσης του αυτοδιοικητικού προσωπικού με σαφή στήριξη νέων προσώπων. Για τους τρείς παραπάνω λόγους αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Την απόφασή μου αυτή δεν την γνωστοποίησα προηγουμένως σε κανένα κομματικό στέλεχος. Ούτε την διαπραγματεύτηκα με οιονδήποτε. Την μαθαίνουν όλοι τώρα.

Εκτός από τους εξήντα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού που ήδη ενημέρωσα ώστε, χωρίς καμία δέσμευση, να κάνουν τις επιλογές τους. Αποχωρώντας οριστικά από τα κοινά των Βριλησσίων και παραιτούμενος από την θέση μου στο απερχόμενο δημοτικό συμβούλιο εύχομαι σε όλους, φίλους και πολιτικούς αντιπάλους, καλό αγώνα προς όφελος της πόλης».