Με ανάρτησή του στα social media ο Φρέντι Μπελέρης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, για την έμπρακτη και ουσιαστική συμπαράστασή του στον αγώνα του, αλλά και για την παρουσία του στη χθεσινή (14/08) μεγαλειώδη διαμαρτυρία στη Χειμάρρα.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη - Kostas Bakoyannis για την έμπρακτη και ουσιαστική συμπαράστασή του στον αγώνα μου αλλά και για την παρουσία του στην σημερινή μεγαλειώδη διαμαρτυρία στη Χιμάρα», σημείωσε χαρακτηριστικά με ανάρτησή του στο Facebook ο Φρέντι Μπελέρης.

anartisi_beleris_bakogiannis


Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή ομιλία του στη Χειμάρρα ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόεδρος του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων B40 ανέφερε, μεταξυ άλλων, ότι ο Φρέντι Μπελέρης δικαιούται μια δίκαιη δίκη και ότι η παράνομη προφυλάκισή του παραβιάζει το κράτος δικαίου και το τεκμήριο αθωότητας. «Η Χειμάρρα έχει δήμαρχο, τελεία και παύλα. Έχει όνομα και επώνυμο: Φρέντης Μπελέρης», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης, δίνοντας το στίγμα της παρουσίας του στη μεγάλη διαδήλωση που διοργάνωσε η ομογενειακή οργάνωση «Ομόνοια».