O Βασίλης Στίγκας, αμέσως μετά την επίθεση που δέχθηκε από τους βουλευτές του κόμματος του, που όπως είπε ειναι καθοδηγούμενοι απο εξωθεσμικά κέντρα και λειτουργούν με όρους Greek Mafia, προχώρησε στη διαγραφή τριών εξ' αυτών.

Με επιστολή του ο κ. Στίγκας προς τον Πρόεδρο της Βουλής ανέφερε ότι από τους «Σπαρτιάτες»διαγράφονται οι βουλευτές: Ιωάννης Δημητροκάλλης, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς και Ιωάννης Κόντης.

Ο Βασίλης Στίγκας μίλησε αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 λίγες ώρες μετά την σημερινή ολομέλεια και αναφέρθηκε σε όλα.

"Υπάρχουνε απειλές προς βουλευτές του κόμματός μου να συνταχθούν σύμφωνα με τα σχέδια των άλλων, επομένως δεν θεωρώ ότι είναι 11 αυτοί που διαφωνούν μαζί μου", ενώ τόνισε πως "αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση αύριο θα διαγράψω κι άλλους μέχρι να μείνω μόνος μου".

Όπως είπε "όλοι αυτοί οι βουλευτές που έμαθαν από δημοκρατικές διαδικασίες. Στη Χρυσή Αυγή ή κάπου άλλού" ενώ όπως κατήγγειλε στον ΑΝΤ1 "οι ίδιοι δίνουν κάθε μήνα χρήματα που πηγαίνουν σε ένα ταμείο, ποσά που φτάνουν έως και τις 3.000 ευρώ το μήνα" ενώ όπως ανέφερε "δεν είμαι αρεστός γιατί εγώ το αρνήθηκα".

Σχετικά με τις παλαιότερες δηλώσεις του για τον Ηλία Κασιδιάρη και τη συμβολή του στην ανάδειξη του κόμματος ο ίδιος είπε πως "ο Κασιδιάρης ήταν κηροζίνη, αλλά καμιά φορά η κηροζίνη μπορεί να σε κάψει".