Οι ομοφοβικές αναρτήσεις υποψηφίου στον συνδυασμό του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό τον οδήγησαν στην… έξοδο. Ειδικότερα, στη διαγραφή υποψηφίου από τα ψηφοδέλτια της στηριζόμενης από το ΠΑΣΟΚ παράταξης «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» προχώρησε την Παρασκευή ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.

 Αιτία της διαγραφής, οι ομοφοβικές αναρτήσεις του Μιχάλη Μπέλλα κατά του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

 Οπως τονίζει σε δήλωσή του στο Facebook ο κ. Σγουρός, «ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Μπέλλας με τις απαράδεκτες και προκλητικές δημόσιες αναρτήσεις του έθεσε εαυτόν εκτός της παράταξής μας, από την οποία και διαγράφεται άμεσα. Τέτοιου είδους ομοφοβικές και χυδαίες δηλώσεις απ' όπου κι αν προέρχονται δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές παρά μόνον να καταδικάζονται απερίφραστα». ΥΓ.: Η παράταξή μας έχει δημιουργική ιστορία 20 ετών στην αυτοδιοίκηση. Πορεύθηκε πάντα με αρχές και αξίες, με σεβασμό στους θεσμούς και τα δικαιώματα των πολιτών, τα οποία υπερασπίζεται καθημερινά. Συνεπώς δεν δεχόμαστε υποδείξεις από κανέναν…».

Διαγράφεται ο Μιχάλης Μπέλλας από την παράταξη "Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση" Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κ....

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Σγουρός στις Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2023