«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και ισχυρός. Υπάρχει η εντολή της κοινωνίας ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι ισχυρός, δυνατός, να είναι ισχυρή αντιπολίτευση, να καταθέσει την πρόταση για την επόμενη κυβέρνηση της χώρας δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

«Ευχαριστούμε και όσους ήρθαν και ψήφισαν, που παρά την αναμονή ήταν εδώ με μεγάλη συνέπεια, αλλά ευχαριστώ ιδιαίτερα και όλα τα στελέχη, όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που στήριξαν αυτή την εκλογική διαδικασία και τις προηγούμενες μέρες αλλά και σήμερα. Θα ανταποκριθούμε στην ευθύνη αυτής της μεγάλης συμμετοχής και τις εντολές που δίνει η κοινωνία. Πρέπει όμως να πούμε ότι η συμμετοχή αυτή δείχνει και την αγωνία της κοινωνίας που δεν βολεύεται αλλά και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, γεγονός που επιβεβαιώνει σε ένα βαθμό την τοποθέτηση του κυρίου Μητσοτάκη: ότι εδώ και τέσσερα χρόνια ήταν μία κυβέρνηση με συγκεχυμένες αρμοδιότητες και με μετάθεση ευθυνών αλλά κι με ένα εκτεταμένο κλίμα ανασφάλειας στην κοινωνία».

Ο κ. Φάμελλος προσέθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόταση ευρωπαΐκή (…) με ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις για ευημερία και καλύτερη ζωή, για πρόοδο για όλους και για όλες, ώστε να μείνει κανείς μόνος και καμιά μόνη».