Bίντεο έκπληξη από την Έφη Αχτσιόγλου, στο οποίο ανέφερει ότι δέχεται συκοφαντικές επιθέσεις από «διάφορα κέντρα», με αφορμή το γεγονός ότι διεκδικεί την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο βίντεο αυτό διαψεύδει με οργή τις «φήμες» ότι η ίδια και οι συνεργάτες της υπονόμευσαν τον Αλέξη Τσίπρα. Καλεί μάλιστα τον συνυποψήφιο της Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέση για τις επιθέσεις εις βάρός της:
 «Έμαθα να κλείνω τα αυτιά μου και να κάνω αυτό που ξέρω καλά. Να δουλεύω σκληρά και να μιλάω πολιτικά. Όμως σήμερα είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω. Διότι οι συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον μου διαποτίζουν το εσωτερικό της παράταξης που υπηρετώ. Και μάλιστα μπροστά σε μια κρίσιμη εκλογική διαδικασία. Αυτή τη στιγμή ανάδειξης του νέου προέδρου ή της νέας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, του κόμματός μου».

Για όλα υπάρχει ένα όριο. Σήμερα απαντώ.

Δημοσιεύτηκε από Έφη Αχτσιόγλου -Effie Achtsioglou στις Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ζήτησε μάλιστα από τον συνυποψήφιό της, Στέφανο Κασσελάκη να πάρει θέση για τα περιστατικά που περιγράφει: «Εδώ και λίγο καιρό εκτοξεύονται συστηματικά και συντονισμένα από μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα, άθλιες συκοφαντίες που εμφανίζουν εμένα και στελέχη που στέκονται στο πλευρό μου ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα. Έχω διαβάσει τα πάντα. Αδιανόητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, με υβριστικά επίθετα, ακόμη και κραυγές για προδότες. Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ!».

Η Έφη Αχτσιόγλου κάλεσε τον κ. Κασσελάκη να «πάρει θέση για το αυτονόητο. Να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα».

«Ήμουν ο άνθρωπος που δούλευα μέχρι την τελευταία μέρα δίπλα στονΑλέξη Τσίπρα με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις, δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω. Το ίδιο και οι άνθρωποι που σήμερα βρίσκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό. Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό. Γι΄αυτό είμαι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσω όλα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος απέναντί τους», υπογραμμίζει η κ. Αχτσιόγλου.

Το παρασκήνιο

Η κυρία Αχτσιόγλου είχε προαναγγείλει την προσφυγή της στη Δικαιοσύνη εναντίον εκείνων που την συκοφαντούν, καθώς τα όσα έγιναν παραμονή του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, όπως η ίδια τόνισε το πρωί, κάνοντας γνωστό ότι θα αποστείλει εξώδικα προς συγκεκριμένα μέσα.

Το εξώδικο

Όπως δήλωσε σήμερα το πρωί, «από τη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου έχω δεχτεί μία σειρά άκρως χυδαίων και συκοφαντικών επιθέσεων. Από το ότι περίπου είμαι διαπλεκόμενη μέχρι ότι έχω εκδιώξει τον Αλέξη Τσίπρα. Πρόκειται για χυδαία ψέματα και λασπολογίες, οι οποίες δεν εξυπηρετούν καμία πολιτική και δημοκρατική συζήτηση». «Εκπορεύονται από συγκεκριμένα κέντρα, μιντιακά και σοσιαλμιντιακά, και δυστυχώς πολύ συχνά αναπαράγονται και εντός του χώρου. Σήμερα αποστέλλω εξώδικη δήλωση σε συγκεκριμένο site και τους ζητώ να ανακαλέσουν άμεσα τη συκοφαντική δυσφήμιση που γίνεται στο πρόσωπό μου περί υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα» τόνισε, καταλήγοντας πως «πρόκειται για ακραία ψεύδη τα οποία προσβάλλουν τη δική μου ιστορία, την ιστορία του χώρου και τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο εμφανίζουν ως εκβιαζόμενο ή υπονομευόμενο».