Πάνω από 100 βουλευτές, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των κομμάτων και υπουργοί έχουν εγγραφεί στον κατάλογο των ομιλητών για να μιλήσουν επι του νομοσχεδίου του Υπ. Εργασίας. Όπως σχολίαζαν κοινοβουλευτικοί παράγοντες «οι εντός, είναι πολλοί περισσότεροι από όσους είχαν συγκεντρωθεί να διαδηλώσουν εκτός Βουλής στο Σύνταγμα κατά του εργασιακού νομοσχεδίου».

Πάντως το σχέδιο νόμου του Α. Γεωργιάδη για την ενίσχυση της εργασίας - Ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1152 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Ιουνίου 2019 - Απλοποίηση ψηφιακών διαδικασιών και ενίσχυση της Κάρτας Εργασίας - Αναβάθμιση της επιχειρησιακής λειτουργίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και της Επιθεώρησης Εργασίας, που αφορά τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, είναι ένα πεδίο στο οποίο θέλουν να αναφερθούν πολλοί βουλευτές, για αυτόν τον λόγο η σημερινή συνεδρίαση αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή, με ονομαστική ψηφοφορία που θα διεξαχθεί μεταξύ 5 και 6 το απόγευμα.