Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
pierrakakis_
Πολιτική

Πιερρακάκης: To πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει τη Δευτέρα στα σχολεία της Θεσσαλίας - Στοίχημά μας να επουλώσουμε τις πληγές (Εικόνες)

«Η Θεσσαλία προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια της. Κι εμείς είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε αυτό να γίνει γρήγορα»

Στην προσπάθεια να ξαναβρεί η Θεσσαλία τους ρυθμούς της αναφέρθηκε ο Υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης σε ανάρτησή του με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων την Δευτέρα στην περιοχή που έχει πληγεί από την κακοκαιρία Daniel.

Ειδικότερα σε ανάρτηση στα social media ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, τονίζει μεταξύ άλλων ότι το κουδούνι θα χτυπήσει ξανά στα σχολεία της Θεσσαλίας τη Δευτέρα και πως αποτελεί στοίχημα η αποκατάσταση της καθημερινότητας των μαθητών της περιοχής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου Πιερρακάκη:

«To πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει τη Δευτέρα στα σχολεία της Θεσσαλίας. Στοίχημά μας να επουλώσουμε γρήγορα τις πληγές που άφησε η κακοκαιρία και να αποκαταστήσουμε την καθημερινότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας.

»Η Θεσσαλία προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια της. Κι εμείς είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε αυτό να γίνει γρήγορα.

»Στο 3ο Δημοτικό και στο 3ο Νηπιαγωγείο Γιάννουλης, στο 1ο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Φαλάνης, στο 1ο Δημοτικό, στο 3ο Νηπιαγωγείο , στο Γυμνάσιο, στο ΕΠΑΛ και στο Λύκειο Φαρκαδώνας, στο Νηπιαγωγείο Προδρόμου, στο σχολικό συγκρότημα ΕΠΑΛ -ΕΕΚ- ΕΝΕΓΥΛ Σοφάδων και στο 1ο και στο 3ο Δημοτικό Παλαμά συνάντησα σήμερα ανθρώπους της δημόσιας διοίκησης να καταβάλλουν υπερπροσπάθεια. Δημάρχους, Διευθυντές σχολείων, Διευθυντές Εκπαίδευσης, την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης να λύνουν προβλήματα , να ξεπερνάνε στεγανά και αρμοδιότητες. Όλοι μαζί.

»Τα λεπτά για το άνοιγμα των σχολείων κυλούν αντίστροφα και πρέπει να ξεπεραστούν δεκάδες μικρότερα ή μεγαλύτερα εμπόδια. Θα το καταφέρουμε για τον κοινό σκοπό , που είναι η επιστροφή της σχολικής κοινότητας στα θρανία με τη μέγιστη ασφάλεια. Είμαστε εδώ και θα μείνουμε για όσο χρειαστεί.»

To πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει τη Δευτέρα στα σχολεία της Θεσσαλίας. Στοίχημά μας να επουλώσουμε γρήγορα τις πληγές που...

Δημοσιεύτηκε από Kyriakos Pierrakakis στις Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023