Για τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την επόμενη μέρα στο κόμμα τοποθετήθηκε η Ράνια Θρασκιά.

Μιλώντας στην εκπομπη «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επίσημανε: «Ο κόσμος διάλεξε έναν άνθρωπο γιατί τον πίστεψε. Πίστεψε ότι θα ενώσει όχι μόνο την αριστερά, αλλά και όλο τον προοδευτικό χώρο που δεν έχει εφραστεί επαρκώς και αυτό φάνηκε στις προηγούμενες εκλογές»

«Η φράση ''τα αλλαζω όλα'' προφανως δεν μπορεί να ισχύσει σε ενα κόμμα που διαθέτει μια Ιστορία. Αλλαγές πρέπει να γίνουν γιατί είναι η ανάγκη του κόσμου τέτοια», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Θρασκιά.

«Ο κόσμος διάλεξε έναν άνθρωπο γιατί τον πίστεψε. Πίστεψε ότι θα ενώσει όχι μόνο την αριστερά, αλλά και όλο τον προοδευτικό χώρο που δεν έχει εφραστεί επαρκώς και αυτό φάνηκε στις προηγούμενες εκλογές, γιατί ειναι κοινός τόπος ότι το 41% της Νέας Δημοκρατίας δεν αποτελείται από αποκλειστικούς οπαδούς και υποστηρικτές της», σχολίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κόσμος έχει ανάγκη μία νέα φωνή»

Αναφορικά με τον κόσμο που πήγε να ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, η Ράνια Θράσκια: «Οι μονομάχοι που έφτασαν στο τέλος της εκλογικής διαδικασίας κατάφεραν να φέρουν τον κόσμο να ψηφίσει για να δείξει την ανάγκη του για μία νέα φωνή».

Σχετικά με τις διαφορετικές απόψεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Θρασκιά σχολίασε: «Το συνεδριο, υπό τον νέο πρόεδρο, μας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσει ο καθένας αυτά που πιστεύει και πρεσβεύει, όπως γίνεται πάντα στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Προφανώς θα υπαρχουν διαφορετικές απόψεις, αλλα έτσι είναι η πολιτική. Πρέπει να υπάρχει ένα νέο κόμμα, αν θέλετε κεντροαριστερό, βασισμένο όμως στους αγώνες της Αριστεράς», κατέληξε.