Τέλος στην ολιγοήμερη ανάπαυλα μπαίνει από αύριο για τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος βρέθηκε στις Σπέτσες για το Spetses mini Marathon, στο οποίο συμμετείχε μαζί με τον σύντροφό του Tyler Mcbeth, καθώς από Δευτέρα, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανεβάζει ταχύτητες και θα βρεθεί στη Θεσσαλία.

Την Τρίτη θα επισκεφτεί την Κύπρο, ενώ την Πέμπτη θα παραστεί στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει και η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος ενώ στο μεσοδιάστημα ο Στέφανος Κασσελάκης θα επιδιώξει να παρευρεθεί σε όσες περισσότερες περιφέρειες είναι δυνατόν ώστε να στηρίξει τις υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στην αυτοδιοίκηση.

Μετά τη συνεδρίαση της ΚΟ αναμένεται να ανακοινωθούν οι τομεάρχες του κόμματος, ενώ τα χαρτιά της θα ανοίξει και η «Ομπρέλα», η οποία για την ώρα τηρεί σιγή ιχθύος.

Στέφανος Κασσελάκης: Έτρεξε με τον Τάιλερ στο Spetses Mini Marathon


Στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων του Spetses Mini Marathon έλαβε μέρος το πρωί της Κυριακής ο Στέφανος Κασσελάκης και ο σύντροφός του Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο σπίτι που διαθέτει στο νησί από την περασμένη Πέμπτη, ενώ χθες επιδόθηκε σε γυμναστικές ασκήσεις προετοιμασίας για τον αγώνα.

Η διαδρομή ξεκίνησε από το Ποσειδώνιο. Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι δεν πήγαινε για την πρωτιά αλλά για να ευχαριστηθεί τον αγώνα και τη διαδρομή. Εμφανίστηκε χαλαρός, με τα γυαλιά του, τα οποία και δεν αποχωρίστηκε ούτε κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ωστόσο αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις. Τελικώς μπορεί να μην τερμάτισε πρώτος, ωστόσο μετά το τέλος της διαδρομής έδειξε χαρούμενος φορώντας το μετάλλιό του.

kaselakis-tayler-spetses-marathon-02-20231001
kaselakis-tayler-spetses-marathon-03-20231001
kaselakis-tayler-spetses-marathon-04-20231001
kaselakis-tayler-spetses-marathon-05-20231001
kaselakis-tayler-spetses-marathon-06-20231001
kaselakis-tayler-spetses-marathon-07-20231001
kaselakis-tayler-spetses-marathon-08-20231001
kaselakis-tayler-spetses-marathon-09-20231001

Το Spetses mini Marathon είναι διεθνής αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο νησί. Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρία αγωνίσματα στίβου 5, 10 και 25 χλμ. και τρεις αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας 1,5 χλμ., 3 χλμ. και 5 χλμ., καθώς και εκδηλώσεις για παιδιά.

Μετά το αθλητικό τριήμερο στις Σπέτσες, ο κ. Κασσελάκης έχει προγραμματίσει επίσκεψη στην Κύπρο, το διάστημα 3-5 Οκτωβρίου.