Στη Βουλή προκειμένου να συναντηθεί με τον Νίκο Φίλη μετέβη αμέσως μετά τη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Όπως αποκάλυψε στην πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή του, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ζητήσει τη συνάντηση δύο φορές.

Με καλή διάθεση στη συνάντηση ο Νίκος Φίλης 

Μπαίνοντας στο γραφείο του κ. Κασσελάκη, ο Νίκος Φίλης είπε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες πως έχει πάει με καλή διάθεση.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να θέσει επί τάπητος όλη τη «βεντάλια» των θεμάτων που απασχολούν την εσωκομματική αντιπολίτευση, με κυριότερα τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και τη διατήρηση της αριστερής ταυτότητας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μπέπε Γκρίλο» και «ύφος Τραμπ»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση γίνεται κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και μετά την έντονη κριτική που του είχε ασκήσει ο πρώην υπουργός, που είχε περιγράψει την πολιτική παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη με όρους «Μπέπε Γκρίλο» και «ύφος Τραμπ», κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για «μεταπολιτική».

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν από τις 11 το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε για πρώτη φορά ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου προκειμένου να συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Να σημειωθεί επίσης ότι το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη στην Κύπρο.