Επίσκεψη στη Λέσβο πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του.

Ειδικότερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης περιόδευσε στην αγορά, μίλησε με πολίτες και ενημερώθηκε για τα προβλήματα των επαγγελματιών, σε συνάντηση με τον εμπορικό σύλλογο, τον σύνδεσμο ποτοποιών & αποσταγματοποιών, καθώς και τον σύλλογο επιχειρηματιών εστίασης του νησιού.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Ανδρουλάκης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση των φυσικών καταστροφών και της ακρίβειας και ζήτησε από τους πολίτες της Λέσβου να στηρίξουν τους υποψηφίους που δεν θα στηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία.


Νίκος Ανδρουλάκης από Λέσβο: Στις 8 Οκτωβρίου πείτε ''όχι'' στους υποψηφίους που στηρίζει η ΝΔ

«Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε χθες στήριξη των επιλογών του στην Αυτοδιοίκηση σε όλη την Ελλάδα, έναν ''γαλάζιο χάρτη'', δηλαδή, γιατί, όπως είπε, μπορεί να συνεννοηθεί καλύτερα.

Ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα πρέπει να αναρωτηθεί, τρεις μήνες που είναι πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης, τι έχουμε βιώσει. Η ακρίβεια καλπάζει, έλεγχοι στην αγορά δεν υπάρχουν. Φυσικές καταστροφές σε πάρα πολλά σημεία της Ελλάδας, αλλά στην πρόληψη δεν υπάρχει καμία ουσιαστική επένδυση.

Σε θέματα δημοκρατίας, θεσμών, διαφάνειας, έφθασε στο σημείο να τα βρει παρασκηνιακά με τον Βελόπουλο για να αλώσουν την Ανεξάρτητη Αρχή των Επικοινωνιών, ώστε να φρενάρουν το πρόστιμο στην ΕΥΠ για τις υποκλοπές. Όλα αυτά δείχνουν ότι στις 8/10 πρέπει να τους πείτε ένα μεγάλο ''όχι'' και να στηρίξετε αυτοδιοικητικούς που δεν θα στηρίζουν το Μαξίμου και τον ίδιο, αλλά εσάς, τον απλό πολίτη, με την καθημερινότητά του, που θα διαχειρίζεται σωστά τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τα χρήματα, με περιφερειακή ανάπτυξη και αποκέντρωση.

Σας ζητώ να στηρίξετε πρόσωπα όπως τη Βάσω Χοχλάκα, που είναι έντιμη, εργατική, από την τοπική κοινωνία, που θα δουλέψει για όλους εσάς, για τον τόπο, και όχι να είναι το μακρύ χέρι μιας διοίκησης και μιας κυβέρνησης που θα έχει προτεραιότητα την εξουσία για την εξουσία. Το μήνυμα και εδώ από τη Μυτιλήνη είναι νικηφόρο και είμαι σίγουρος ότι στις 8/10 όλες οι προοδευτικές δυνάμεις θα ενώσουν τις δυνάμεις για να μπούμε εμπόδιο στην αναξιοκρατία, την αλαζονεία και την αδιαφάνεια που εκπορεύεται από το Μέγαρο Μαξίμου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

*Πηγή: ΕΡΤ