Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ θα καταθέσει πρόταση απέναντι στην κυβέρνηση, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Πρωινές ιστορίες» με τον Γιάννη Αργυρό, ο βουλευτής του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης.

Ακόμη, ο Παύλος Χρηστίδης είπε πως δεν δικαιώνονται όσοι υποστήριζαν ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης θα ήταν πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ.

Ο Παύλος Χρηστίδης, επίσης, τόνισε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι αυτό που παρουσίασε πριν από την εσωκομματική διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως ένας πολιτικός αρχηγός θα κρίνεται από τις θέσεις και τις απόψεις του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παύλου Χρηστίδη στα Παραπολιτικά 90,1:

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Έχουμε μια κυβέρνηση η οποία τέσσερα χρόνια προσπαθεί με κάθε τρόπο να ελέγξει δομές, τους αρμούς της εξουσίας και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να συμβεί επομένως σε αυτή την κατεύθυνση εμείς ερχόμαστε για να καταθέσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση η οποία θα είναι η εναλλακτική απέναντι στην κυβέρνηση και αυτό θα το κάνουμε με μεγάλη ένταση όλο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Τις δημοσκοπήσεις τις κρατάμε, τις μελετάμε όμως καταδεικνύουν και κάτι ότι αυτοί που περίμεναν ότι η εκλογή ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρόβλημα για το ΠΑΣΟΚ δεν δικαιώνονται. Ίσα-ίσα το ΠΑΣΟΚ το βλέπουμε και ενισχυμένο και βλέπουμε το ΣΥΡΙΖΑ να έχει μια στασιμότητα, να έχει και μια μικρή μείωση των ποσοστών του και όσο ο καιρός περνάει τόσο περισσότερο εμείς θα δείχνουμε ότι είμαστε η πραγματική εναλλακτική πρόταση.

Για τον κ. Κασσελάκη

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Ο κ. Κασσελάκης πια δεν είναι αυτό το οποίο παρουσίασε τις προηγούμενες 25 μέρες της υποψηφιότητάς του αλλά είναι ένας πολιτικός αρχηγός ο οποίος θα κρίνεται από τις θέσεις του και από τις απόψεις του.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι μια ενδεχόμενη στροφή του κ. Κασσελάκη προς το Κέντρο μπορεί να επηρεάσει το ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Αυτό μένει να αποδειχθεί, σε κάθε περίπτωση δεν βλέπω κάτι τέτοιο να εξελίσσεται στην παρούσα φάση, ίσα-ίσα αυτά τα οποία έχουμε ως πρώτα δείγματα είναι ανάμεσα στο φάσμα της επικοινωνίας και των social ειμαι, πράγματα τα οποία είναι πολύ χρήσιμα στην εποχή μας δεν γίνεται πολιτική χωρίς επικοινωνία αλλά δεν γίνεται και επικοινωνία χωρίς πολιτική. Ο χρόνος είναι αυτός ο οποίος θα δείξει. Θεωρώ ότι έχουμε 15 μέρες μπροστά μας που το μετεκλογικό κλίμα του ΣΥΡΙΖΑ θα επηρεάζει τη δημοσιότητα σε λίγο όμως θα πάψουμε να ασχολούμαστε με την πρώτη ορά που ο κ. Κασσελάκης έκανε αυτό ή εκείνο και θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με το τι είπε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και πως στέκεται απέναντι στη ΝΔ.