Ελάχιστα απέχουμε από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και θα ήθελα να εκφράσω την μεγάλη μου χαρά αλλά και την υπερηφάνεια που νοιώθω ως μέλος της ΟΜΑΔΑΣ των υποψηφίων που συμμετέχουμε στον συνδυασμό Δημιουργία Αλληλεγγύη με επικεφαλής τον Παναγιώτη Μανούρη. Υπό την καθοδήγησή του όλοι οι συνυποψήφιοι καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή και ενημερώνουμε τους δημότες της Νέας Ιωνίας για τους στόχους και τα έργα που θέλουμε να πετύχουμε και να υλοποιήσουμε και για τα εργαλεία που θα αξιοποιήσουμε προς όφελος της πόλη μας, μέρος της οποίας είμαστε και εμείς.

Η ψήφος μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μια ψήφος μεγάλης ευθύνης γιατί θα καθορίσει το μέλλον της πόλης μας. Μέχρι τώρα η Νέα Ιωνία, μια βαθύτατα δημοκρατική και ιστορική πόλη, βιώνει την αδιαφορία και την εγκατάλειψη ενώ είναι ουραγός σε όλους τους βιοτικούς δείκτες.

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον θα πρέπει πρωτίστως η άσκηση της πολιτικής να διέπεται από την αρχή της διαφάνειας και της αναλογικότητας, να υιοθετεί τις πλέον βέλτιστες πρακτικές προάγοντας την πολυμορφία, την αξιοκρατία, τις γνώσεις, την κάθε είδους εμπειρία, την ορθή αντίληψη για τα κοινά και την αποτελεσματικότητα με βασική και κύρια προτεραιότητα την επίτευξη των συλλογικών στόχων της κοινωνίας των πολιτών.

Η εμπειρία του Παναγιώτη Μανούρη στην Αυτοδιοίκηση, σε συνδυασμό με την γνώση, την φρεσκάδα και την εμπειρία των συναδέλφων μου είναι οδηγός μας για την επόμενη μέρα.


Το επιχειρησιακό μας σχέδιο θα αξιοποιήσει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που έχουμε ως Δήμος με άμεση προτεραιότητα μας να παρέμβουμε ουσιαστικά στην καθημερινότητα των κατοίκων με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Σε αυτήν την νέα προσπάθεια από την πλευρά μου σκοπεύω:

  • Να είμαι παρών στην καθημερινότητα των πολιτών, των εργαζομένων, των επιχειρηματιών και να έχω ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μαζί τους.
  • Να ενεργώ και να παρεμβαίνω με όλες μου τις δυνάμεις όταν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα δεν επιτευχθούν ή αν οι χρόνοι υλοποίησης στόχων και επίλυσης θεμάτων δεν είναι οι επιθυμητοί.
  • Να ασκώ εποικοδομητική κριτική
  • Να συμμετέχω ενεργά στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
  • Να συζητώ και να ζητώ επεξηγήσεις πριν ή κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για τα θέματα που γνωρίζω και να επισημαίνω στον εισηγητή τυχόν διαφοροποιήσεις, που μπορεί να βελτιώσουν την εισήγηση ή και την απόφαση.
  • Να προάγω και να υπηρετώ τη δέσμευση μας για την παραγωγική και δημιουργική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου ως μιας ενωμένης ομάδας, ακόμη και στις περιπτώσεις που σημειώνονται διαφωνίες.
  • Να συμμετέχω ενεργά σε ενημερωτικές συναντήσεις.
  • Να λογοδοτώ χωρίς δισταγμό.
  • Η συμμετοχή μου στην αυτοδιοίκηση να αποτελέσει υπόδειγμα άσκησης πολιτικής για τους δημότες, ειδικά για τη νεολαία μας.

Στις 8/10 επιλέγουμε Παναγιώτη Μανούρη και Δημιουργία Αλληλεγγύη για να εκφράσουμε όλους τους κατοίκους της Νέας Ιωνίας.

Από πλευράς μου θα είμαι παρών με τις εμπειρίες και ιδέες μου να υπηρετήσω το αναπτυξιακό σχέδιο της παράταξης μας.

Στις 8/10 ψηφίζουμε για την ευημερία, την ανάπτυξη και την ασφάλεια στην πόλη μας, για να ξανακερδίσουμε το σεβασμό και την αξιοπρέπειά μας ως δημότες της ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ

Χαράλαμπος

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

Διευθυντής Περιβαλλοντικών Έργων

Αντιπρόεδρος ΠΑΣΕΠΠΕ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

https://neaionia-manouris.gr/?page_id=12662

 

ΠΗΓΗ ota.gr