Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
autodioikitikes_androulakis_doukas
Πολιτική

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Με Νίκο Ανδρουλάκη στο πλευρό του ο Χάρης Δούκας για το δήμο Αθηναίων (Εικόνες)

Στην πλατεία Κοραή για την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 για το δήμο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, βρέθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού του, «Αθήνα ΤΩΡΑ», πραγματοποίησε στην πλατεία Κοραή ο υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 για το δήμο Αθηναίων, Χάρης Δούκας, παρόντος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη. 

«Τώρα είναι η στιγμή ν' αγωνιστούμε για την Αθήνα. Η αλαζονική, αναποτελεσματική και ανεπαρκής δημοτική αρχή του κ. Μπακογιάννη, πρέπει να ηττηθεί», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Δούκας και αμέσως μετά τόνισε: «Η Αθήνα δεν αντέχει άλλα πέντε χαμένα χρόνια. Δεσμεύομαι, βάσει του προγράμματός μου, για μια πόλη ανθεκτική, που θα στέκεται όρθια στις προκλήσεις. Που οι γειτονιές της θα αναπνέουν και δεν θα πνίγονται στα προβλήματά τους. Μια Αθήνα, πράσινη, ασφαλή, καθαρή και δημιουργική για όλους. Αθήνα, η στιγμή είναι τώρα».

autodioikitikes_androulakis_doukas12
autodioikitikes_androulakis_doukas11
autodioikitikes_androulakis_doukas10
autodioikitikes_androulakis_doukas9


Σε άλλα σημεία της ομιλίας του, ο Χάρης Δούκας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Στην Αθήνα του 2023, άνθρωποι κρατιούνται απ' όπου μπορούν για να μην τους πάρει το ρέμα, στη Βασιλίσσης Σοφίας και στον Ευαγγελισμό», τόνισε πως «πρέπει να προχωρήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα, η μελέτη του 2019 που δεν έγινε ποτέ, η ορεινή υδρονομία και ν' αξιοποιήσουμε τους λόφους μας που είναι παρατημένοι». Και πρόσθεσε πως «η Αθήνα είναι μία πόλη πολύ σκληρή και για τους ανθρώπους που έχουν μεγάλη οικονομική δυσκολία. Οι πολίτες της Αθήνας πληρώνουν από τα πιο ακριβά δημοτικά τέλη. Πιο ακριβά πληρώνουν στον 'Αγιο Παντελεήμονα, στα Σεπόλια και στο Ρουφ, απ' ό,τι στη Γλυφάδα και στη Βουλιαγμένη».

autodioikitikes_androulakis_doukas8
autodioikitikes_androulakis_doukas7
autodioikitikes_androulakis_doukas6
autodioikitikes_androulakis_doukas5


Από τη δική του πλευρά, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε: «Ως κάτοικος Αθηνών, θέλω ένα δήμαρχο κοντά μας, δίπλα μας, καθημερινά. Δεν θέλουμε έναν δήμαρχο απόμακρο, έναν δήμαρχο πρίγκιπα. Για να πάψει η Αθήνα να έχει δήμαρχο πρίγκιπα, πρέπει να ψηφίσουμε έναν Δούκα, τον Χάρη Δούκα».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμα βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μέλη οργανώσεων, κομμάτων και φορέων που στηρίζουν τον Συνδυασμό «Αθήνα ΤΩΡΑ», καθώς και πλήθος κόσμου.


autodioikitikes_androulakis_doukas4
autodioikitikes_androulakis_doukas3
autodioikitikes_androulakis_doukas2
autodioikitikes_androulakis_doukas1