Στον «πάγο» βάζει για περίπου έναν μήνα τις δραστηριότητές του ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Συμεών Κεδίκογλου ένα χτύπημα στη λεκάνη τον υποχρεώνει να αναρρώσει στο σπίτι του.

Όπως εξήγησε στο Facebook, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν, όμως οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση και προσοχή.


Συμεών Κεδίκογλου: Μια κακιά στιγμή και ένα δυνατό χτύπημα στη λεκάνη θα με κρατήσουν σπίτι για ένα περίπου μήνα

«Αγαπητοί μου φίλοι σας ενημερώνω γιατί έχω μαζί σας ειλικρινή και αδιαμεσολάβητη σχέση. Μια κακιά στιγμή και ένα δυνατό χτύπημα στη λεκάνη θα με κρατήσουν σπίτι για ένα περίπου μήνα. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν όμως οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση και προσοχή. Και η αλήθεια είναι ότι με τους ισχυρούς πόνους δε θα μπορούσα να κάνω κι αλλιώς. «Σκάω» και για έναν επιπλέον λόγο, ότι συνέβη σε στιγμή έντονης πολιτικής δραστηριότητας. Αλλά υπομονή... Θα ασκώ βέβαια αδιάλειπτα τα καθήκοντα του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Η τεχνολογία μας δίνει πλέον αυτή τη δυνατότητα. Κι από κοντά θα πάρω δύναμη από την παρουσία σας σε λίγες εβδομάδες!», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τυγχάνει να είναι και γιατρός, σχολίασε πως επισκεπτόμενος το ΚΑΤ για τις απαραίτητες εξετάσεις, διαπίστωσε πως οι συνάδελφοι του εργάζονται με ιδιαίτερο ζήλο.

«Στο ΚΑΤ όπου πήγα για τις απαραίτητες εξετάσεις οι συνάδελφοι υπερβάλλουν εαυτούς. Και καθώς είπαμε για τα της υγείας, μου μίλησαν και αυτοί για εγκατάλειψη του ΕΣΥ, κι αυτό πια δεν μπορεί να είναι τυχαίο ή από ανικανότητα αλλά βάσει κυβερνητικού σχεδίου...», επισήμανε.