Στην Πάτρα βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή (06/10), ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Μάλιστα, ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε ως σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα τη δημοτική Αρχή Πάτρας με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη.

Ειδικότερα, ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επισκέφθηκε (06/10) το προεκλογικό κέντρο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πάτρα και σε δηλώσεις του τόνισε ότι η δημοτική Αρχή έχει γίνει σημείο αναφοράς σε όλη τη χώρα «ακριβώς γιατί βάζει μπροστά τις ανάγκες των πολλών, του λαού και όχι τα κέρδη των λίγων».

Παράλληλα ο Δημήτρης Κουτσούμπας απεύθυνε «μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας». Ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, κάλεσε τους πολίτες την Κυριακή να ψηφίσουν τους υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες, σημειώνοντας: «Με το γαρίφαλο παντού σε όλη τη χώρα, σε όλους τους δήμους και τις περιφέρειες, για να εκλέξουμε πολύ περισσότερους Πελετίδηδες σε όλη την Ελλάδα».

Koutsoumpas_Peletidis_Patra_KKE14
Koutsoumpas_Peletidis_Patra_KKE13
Koutsoumpas_Peletidis_Patra_KKE12
Koutsoumpas_Peletidis_Patra_KKE11


Από την πλευρά του ο Κώστας Πελετίδης τόνισε ότι «εννέα χρόνια τώρα δίνουμε με τον πατραϊκό λαό έναν πολύ όμορφο αγώνα για την προκοπή του λαού μας, για να έχουν τα παιδιά μας αυτά που δικαιούνται».

Σημείωσε ότι «σε αυτόν τον ωραίο αγώνα είχαμε συμπαραστάτη πάντοτε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και τον γραμματέα μας Δημήτρη Κουτσούμπα», τον οποίο και ευχαρίστησε.

Και πρόσθεσε: «Όταν έχουμε πολλές δυνάμεις και ισχυρή βοήθεια, έχουμε και νίκες», δηλώνοντας ότι «και αύριο θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο μαζί με τον πατραϊκό λαό, για να έχουμε αυτά που πρέπει. Ο αγώνας μας φέρνει αποτελέσματα και δημιουργεί προϋποθέσεις για να έχουμε ένα καλύτερο αύριο και μέλλον για τα παιδιά μας».