Απάντηση τόσο στις κατηγορίες περί «μπλε κράτους» όσο και στις υποδείξεις για τους υποψήφιους που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, επεφύλαξε η Νέα Δημοκρατία στον Στέφανο Κασσελάκη

Συγκεκριμένα, από το κυβερνών κόμμα αναφέρθηκε πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα ταυτιστεί ή θα χρεωθεί το αποτέλεσμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, αφού υποδεικνύει τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας 


Ο κ. Κασσελάκης, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, καλεί εκ νέου τους πολίτες να καταψηφίσουν τους υποψήφιους που έχουν τη στήριξη της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, υποδεικνύοντας τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και ποιους πρέπει να υπερψηφίσουν. Ταυτιζόμενος εκ νέου με αυτές τις επιλογές, πιστώνεται ή χρεώνεται το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε μετά την ετυμηγορία των πολιτών.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Στήριξη Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ με λινκ


Με λινκ σε ανάρτησή του, ο Στέφανος Κασσελάκης δίνει την ευκαιρία στους ακόλουθούς του στην πλατφόρμα Χ να μάθουν τους υποψήφιους που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023. Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, πετά το μπαλάκι στους πολίτες, προκειμένου «να επιλέξετε τι ζωή θέλετε», τονίζοντας ότι «η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα» από την «αλυσίδα του μπλε κράτους». 

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Έχετε δει την αλυσίδα του μπλε κράτους από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τις περιφέρειες, μέχρι τους δήμους. Έχετε δει αλαζονεία, κακοδιαχείριση, έχετε δει χαστούκια. Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερα. Δικαιούται ανθρώπους από την κοινωνία, από την εργασία, με καινούριες, σύγχρονες, προοδευτικές ιδέες. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει υποστηρίξει πολλούς τέτοιους υποψηφίους.

Αλλά η επιλογή είναι δική σας. Να επιλέξετε τι ζωή θέλετε. Στείλτε ένα μήνυμα αύριο, ότι η Ελλάδα δεν είναι χώρα της αλαζονείας, της αμέλειας και της ατιμωρησίας. Και στον β’ γύρο, θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα στηρίξουμε τον προοδευτικό υποψήφιο σε κάθε περίπτωση.