Οι κάλπες για τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών άνοιξαν στις 7:00 το πρωί της Κυριακής. Ο αναπληρωτής Υπουργείου Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, ενημέρωσε για το πώς διεξάγεται η διαδικασία ενώ ανέφερε ότι όσα μικροπροβλήματα υπήρξαν λύθηκαν άμεσα. 

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι θα υπάρξει η πρώτη εικόνα από τα εκλογικά τμήματα, όπως θα την μεταφέρουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι. Αυτό έκανε γνωστό ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος στην πρώτη ενημέρωση το πρωί της Κυριακής για την πορεία της ψηφοφορίας στις Αυτοδιοικητικές εκλογές.

Διαβάστε ακόμα: Λιβάνιος: Σε ετοιμότητα το Υπουργείο Εσωτερικών για τη γρήγορη έκδοση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών

Τι δήλωσε ο Θοδωρής Λιβάνιος

«Η ψηφοφορία σε όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας διεξάγεται ομαλά. Μικροπροβλήματα που υπήρξαν σε ορισμένες περιπτώσεις αντιμετωπίστηκαν κατά περίπτωση. Το υπουργείο Εσωτερικών λίγο πριν τις 12 θα δώσει την πρώτη εικόνα από τη συμμετοχή των εκλογέων απ' όλα τα εκλογικά τμήματα όπως θα μεταδώσουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Λιβάνιος.