H Ομάδα Αλήθειας, με αφορμή τα ακόλουθα ερωτήματα που τέθηκαν στον Ευάγγελο Αποστολάκη, όπως "τι επιλέγει ο ΣΥΡΙΖΑ στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει υποψήφιος που να στηρίζεται από το κόμμα και το ΠΑΣΟΚ",  "γιατί δεν συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία;",  "πώς εξήγησε ο Τσακαλώτος το γεγονός ότι δεν θέλει να γίνει τομεάρχης του κόμματος;", "γιατί δεν συγκαλούνται τα όργανα στην Κουμουνδούρου;" και "πόσον καιρό θα κρατήσει το ταξίδι του Στέφανου Κασσελάκη στις ΗΠΑ;" και απάντησή του ήταν..."δεν ξέρω", τον τρόλαρε με ένα βίντεο!


Τα επικοινωνιακά προβλήματα του κ. Αποστολάκη και η πάγια απάντηση..."Δεν ξέρω"

Αν θέλετε απαντήσεις για τα παραπάνω εύλογα ερωτήματα, σίγουρα δεν θα πάρετε απάντηση από τον ναύαρχο Αποστολάκη, που απλώς «δεν ξέρει», όπως φάνηκε κατά τη σημερινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Γιατί ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί μεν να είναι από τα πλέον προβεβλημένα πρόσωπα στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη, από τη Μακρόνησο έως την Κύπρο κι από τη Βουλή μέχρι την Κουμουνδούρου, ωστόσο μάλλον είτε η επικοινωνία προσκρούει σε προβλήματα, είτε για λόγους έλλειψης χρόνου είτε για λόγους παντελώς άγνωστους, τόσο σε θέματα πολιτικά, όσο και σε θέματα κομματικά και προσωπικά.

Κι αυτό, επειδή σε μια σειρά ερωτήσεων, ο κ. Αποστολάκης είχε πάγια απάντηση: «Δεν ξέρω». Κάποιες φορές μάλιστα, υπερτονίζοντας την απάντηση, επαναλάμβανε το «Δεν ξέρω» δις.

Η «Ομάδα Αλήθειας» σε ένα χιουμοριστικό βίντεο, τρόλαρε τον κ. Αποστολάκη, μετρώντας πόσες φορές είπε τη φράση «δεν ξέρω» σε μία μόνο συνέντευξη. Τελικώς, με βάση το βίντεο, τα «δεν ξέρω» έφτασαν αισίως τα 12. «Δεν θα με βάλετε πάλι σε αυτό το τρυπάκι», είπε στους δημοσιογράφους.

Pas mal για τον ναύαρχο, που διεκδικεί επάξια τον τίτλο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με τα περισσότερα πλάνα με τον Στέφανο Κασσελάκη...