Με περιορισμένης έκτασης ενημερωτικά προγράμματα θα καλύψουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί τον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, το Μega τροποποιεί το πρόγραμμά του και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «Mega Γεγονότα» δίνει διπλό «παρών». Σύσσωμο το μαχητικό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του Mega καταγράφει, μέσα από δύο έκτακτα δελτία ειδήσεων, την τρέχουσα επικαιρότητα και παρέχει την πληρέστερη ενημέρωση στους πολίτες. Σε πρώτο πλάνο οι ειδήσεις του Mega παρακολουθούν το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και καλύπτουν τον πόλεμο στο Ισραήλ με ζωντανές ανταποκρίσεις από τη Μέση Ανατολή. Στις 18.00 το δελτίο ειδήσεων «Mega Γεγονότα» παρουσιάζει η Κατερίνα Παναγοπούλου, δίνοντας την πρώτη εικόνα της εγχώριας αλλά και διεθνούς φλέγουσας ειδησεογραφίας. Στις 19.00 η ροή της ενημέρωσης συνεχίζεται με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση των ειδήσεων και τον Γιάννη Πρετεντέρη στο βασικό σχολιασμό.

Μαζί τους στο στούντιο θα βρίσκονται o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis Στράτος Φαναράς, κορυφαία πολιτικά στελέχη, αλλά και έγκριτοι δημοσιογράφοι.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ μεταφέρεται στις 17.45 με όλα τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας. Αμέσως μετά, στις 18.45, ο δημοσιογράφος συνεχίζει με την εκλογική εκπομπή για τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου. Μαζί του στο στούντιο θα βρίσκονται ο Νίκος Μάνεσης, η Λώρα Ιωάννου, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης και ο διευθύνων σύμβουλος της Alco Κώστας Παναγόπουλος.

Στις 17.45 θα ξεκινήσει η εκλογική βραδιά στον ΣΚΑΪ με κεντρική παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη, η οποία θα έχει δίπλα της τον Αλέξη Παπαχελά και τον Παύλο Τσίμα.

Με διευρυμένο δελτίο ειδήσεων, που θα ξεκινήσει στις 18.30 με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου και θα ολοκληρωθεί στις 21.30, θα καλύψει ο ΑΝΤ1 τη μετάδοση των αποτελεσμάτων. Από τις 19.00 έως τα μεσάνυχτα θα διαρκέσει η μετάδοση των αποτελεσμάτων από το ERT NEWS, με οικοδεσπότη τον Γιώργο Κουβαρά. Διευρυμένο δελτίο ειδήσεων θα προβληθεί στην ΕΡΤ1 με ώρα έναρξης στις 18.00.

Στο Open η εκπομπή της μετάδοσης των αποτελεσμάτων θα ξεκινήσει στις 17.45, με τους Εύα Αντωνοπούλου, Έλλη Στάη, Δημήτρη Καμπουράκη, Παναγιώτη Στάθη και τον επικεφαλής της MRB Δημήτρη Μαύρο.