Σφοδρή ήταν η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, αναφορικά με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Εφημερίδας των Συντακτών και της Αυγής, τα οποία αναπαράγουν δηλώσεις του σύμφωνα με τις οποίες η διαχείριση κονδυλίων συνδέεται με τη στήριξη ή μη της Παλαιστίνης.

Διαβάστε ακόμα: Παύλος Μαρινάκης: "Πολιτικά απούσα και τοξική η αντιπολίτευση" - "Εκφράζουμε την απόλυτη αλληλεγγύη μας στον λαό του Ισραήλ"

Ειδικότερα, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης απαντά σε δημοσιεύματα εφημερίδων που αναφέρονται σε δηλώσεις του και παραθέτει αυτούσια, τα όσα είπε.

Συγκεκριμένα, σημειώνει: «Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, οι εφημερίδες ΑΥΓΗ και ΕΦΣΥΝ επέλεξαν να μου κάνουν την τιμή να βρίσκομαι στα πρωτοσέλιδά τους αναπαράγοντας – για πολλοστή φορά – fake news. Τι έκαναν; Πήραν ένα απόσπασμα μιας τοποθέτησης, απομόνωσαν δύο διαφορετικά μέρη αυτής και έβγαλαν έναν παραπλανητικό τίτλο».

Ακόμη, ο Παύλος Μαρινάκης παραθέτει το συγκεκριμένο πλήρες απόσπασμα.

«Ο καθένας με τα όπλα του. Εκείνοι με ψέματα και εμείς με την αλήθεια» τονίζει Παύλος Μαρινάκης.

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, οι εφημερίδες ΑΥΓΗ και ΕΦΣΥΝ επέλεξαν να μου κάνουν την τιμή να βρίσκομαι στα πρωτοσέλιδά τους αναπαράγοντας - για πολλοστή φορά - fake news. Τι έκαναν; Πήραν ένα απόσπασμα μιας τοποθέτησης, απομόνωσαν δύο διαφορετικά μέρη αυτής και έβγαλαν έναν παραπλανητικό τίτλο. Παραθέτω το πλήρες απόσπασμα. Ο καθένας με τα όπλα του. Εκείνοι με ψέματα και εμείς με την αλήθεια.

Δημοσιεύτηκε από Pavlos Marinakis στις Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023