Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την απόφαση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, να μποϊκοτάρουν τη σημερινή εκλογική βραδιά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, μετά τον «σάλο» για τον Γιώργο Αυτιά και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως τονίζει ο Άδωνις Γεωργιάδης, στον ΣΥΡΙΖΑ «έχουν δυσανεξία στην διαφορετική άποψη και στην κριτική», ενώ προσθέτει πως το σχόλιο του Γιώργου Αυτιά είχε να κάνει με την συνεχή προβολή των γυμναστικών επιδόσεων του κ. Κασσελάκηχωρίς να έχει αφήνει κάποιο υπονοούμενο στην σεξουαλική του ταυτότητα.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Αυτιάς σε Στέφανο Κασσελάκη: Δεν έκανα ομοφοβικό σχόλιο, μακριά από μένα κάθε τέτοιου είδους συσχέτιση (Βίντεο)

«Η ΕΣΗΕΑ οφείλει να προστατέψει τον δημοσιογράφο κ. Αυτιά από την δημόσια προτροπή της απολύσεώς του και όλος ο Δημοκρατικός Πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί εμπόδιο σε τέτοιου είδους αντιλήψεις και προτροπές. Ο Σύριζα για άλλη μία φορά έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο», καταλήγει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Πριν λίγο πληροφορήθηκα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κήρυξε για πολλοστή φορά εμπάργκο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αυτή την φορά υποτίθεται λόγω του χθεσινού σχολίου του κ. Γιώργου Αυτιά το οποίο ο Στέφανος Κασσελάκη θεώρησε ομοφοβικό και ζήτησε, αρχηγός κόμματος ων, την απόλυση του δημοσιογράφου από την δουλειά του…όσοι αφελείς πίστεψαν ότι η εκλογή του κ. Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μια μετατόπιση προς την κανονικότητα αυτού του μορφώματος έλαβαν την απάντηση τους.

Όπως έκαναν στον παρελθόν εμπάργκο στον Γιάννη Πρετεντέρη, μετά στον ΣΚΑΪ και μετά πάλι στον ΣΚΑΪ κλπ πάλι τώρα τα ίδια ακριβώς. Έχουν δυσανεξία στην διαφορετική άποψη και στην κριτική. Αλλά οφείλω και ένα σχόλιο στο ζήτημα που προέκυψε με τον κ. Αυτιά. Ήμουν παρών στην εκπομπή και το σχόλιο του είχε να κάνει με την συνεχή προβολή από τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη των γυμναστικών του επιδόσεων και δεν είχε κανένα υπονοούμενο στην σεξουαλική του ταυτότητα.

Διαβάστε ακόμα: Στ. Κασσελάκης: Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του

Αν ήταν αλλιώς θα το είχαμε καταλάβει οι παρόντες και ουδείς δεν ενοχλήθηκε. Μέχρι να κάνει την ανακοίνωση ο ίδιος ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεν το είχαμε προσέξει καν. Όπως όλοι μας ήμασταν μαζί με τον κ. Κασσελακη εναντίον της απαράδεκτης δήλωσης του κ. Μπέου έτσι τώρα πρέπει όλοι να μπούμε ασπίδα στην απαίσια απαίτηση ενός αρχηγού αριστερού κόμματος να χάσει ένας άνθρωπος την δουλειά του. Η απόλυτης αντίθεση μας στην ομοφοβία και στις διακρίσεις δεν μπορεί να πάει στο άλλο άκρο και να οδηγήσει στην απώλεια της Ελευθερίας του Λόγου και στη δημοσιογραφική κριτική.

Ο Άρειος Πάγος άλλωστε έχει νομολογίες ότι ειδικά οι πολιτικοί υποχρεούμεθα να δεχόμαστε ακόμη και προσβλητικά για μας σχόλια λόγω της ιδιότητας μας. Η ΕΣΗΕΑ οφείλει να προστατέψει τον δημοσιογράφο κ. Αυτιά από την δημόσια προτροπή της απολύσεώς του και όλος ο Δημοκρατικός Πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί εμπόδιο σε τέτοιου είδους αντιλήψεις και προτροπές. Ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μία φορά έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο».