Με μια συντριπτική νίκη, αγγίζοντας σχεδόν το 70% ο Στέλιος Αγγελούδης είναι ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Ο Στέλιος Αγγελούδης έκανε την πρώτη του δήλωση μετά τη νίκη της παράταξής του στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών με συντριπτικό ποσοστό.

«Με έχετε συγκινήσει, σας αγαπώ πολύ όλους. Η πόλη μας, η όμορφη Θεσσαλονίκη, μίλησε. Οι πολίτες μίλησαν. Να ευχαριστήσω όλους τους Θεσσαλονικείς. Είναι δική μας η ευθύνη να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη όσων απείχαν με τη δουλειά μας.

Είναι η ώρα της δουλειάς για τους ανθρώπους της πόλης μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου... Τους υποψηφίους, αυτούς τους υπέροχους ενεργούς πολίτες που με εμπιστεύτηκαν για να κάνουμε αυτή την όμορφη περιπέτεια ένα όμορφο ταξίδι.

Αλλάξαμε σελίδα, γράφουμε ιστορία όλοι μαζί για μια καλύτερη καθημερινότητα. Για τη Θεσσαλονίκη που μας ενώνει. Είναι η ώρα της δουλειάς. Σας ευχαριστώ, με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης: Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Παραδοχή ήττας από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα - "Πρώτα η Θεσσαλονίκη"

Ο Στέλιος Αγγελούδης κέρδισε τον Δήμο Θεσσαλονίκης με double score έναντι του Κώστα Ζέρβα.

Με καταμετρημένο το 98,18% ο Στέλιος Αγγελούδης συγκεντρώνει ποσοστό 67,34% έναντι 32,66% του Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Δήλωση νωρίτερα έκανε και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας παραδεχόμενος την ήττα του και λέγοντας ότι θα είναι στο πλευρό του νέου δημάρχου σε ότι τον χρειαστεί.

 Πανηγυρισμοί στο στρατηγείο Αγγελούδη

Πανηγυρικό κλίμα στην παράταξη του Στέλιου Αγγελούδη με πλήθος κόσμου στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Ο κ Αγγελούδης παρακολούθησε τα αποτελέσματα από το σπίτι του και στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία του συνδυασμού του όπου έλαχε θερμότατης υποδοχής από το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο και πανηγύριζε την κυριαρχία του στον β΄ γύρο.

 Το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του κ. Αγγελούδη ήταν πολύ θερμό από νωρίτερα που έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα του exit poll για τις δημοτικές εκλογές στον δήμο Θεσσαλονίκης.