Ευχές από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, του καθοδηγητικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία δέχτηκε ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, καθώς γνωστοποίησε απόψε προς τα κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι παντρεύεται αύριο με πολιτικό γάμο τον σύντροφο του, Τάιλερ Μακμπεθ, στις ΗΠΑ, καθώς είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

Ο γάμος θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη, με τον κ. Κασσελάκη να ενημερώνει για το ευτυχές γεγονός τα κορυφαία στελέχη, κατά την σημερινή εισήγηση του, στην Πολιτική Γραμματεία, λέγοντας τους πως για αυτό το λόγο πήγε, στην Αμερική.

Ποιος είναι ο σύντροφος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μάκμπεθ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε εμφανιστεί πρώτη φορά με τον σύντροφό του στην εκπομπή του Alpha με τη Ναταλία Γερμανού. Νωρίτερα είχε κάνει γνωστό ότι τον Τάιλερ Μακμπεθ τον γνώρισε σε ηλικία 31 ετών. Είχε “συστήσει” τον σύντροφό του στο κοινό, στο επίσημο βίντεο με το οποίο γνωστοποίησε πως κατεβαίνει υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας για τον εαυτό του, είχε πει αναφορικά με την προσωπική του ζωή: “Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι”, έχει πει ο Στέφανος Κασσελάκης μεταξύ άλλων, ενώ στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου είχε βρεθεί καλεσμένος, σημείωσε: “Η σχέση μου με τον Tyler, είναι μία υγιής σχέση. Είμαστε μαζί 4 χρόνια”.



Πριν λίγες ημέρες, σε συνέντευξή του στον Σταύρο Θεοδωράκη, στον Alpha, είχε πει για την σχέση του με τον Tayler. «Θεωρώ ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημα σου. Δύο άνθρωποι, που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Tyler, ο Tyler και εγώ, θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένεια μας», εξομολογήθηκε.

.
.