Ο Ηρακλής Διαματάρης, εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα», αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως είπε ο εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα» Ηρακλής Διαματάρης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης θέλει να συνδυάσει τις απόψεις που είχε στο παρελθόν με αυτές που έχει αποκτήσει τώρα.

Ηρακλής Διαματάρης: «Το σπίτι του Στέφανου δεν ταιριάζει στο γενικό προφίλ της Αριστεράς»

«Θέλει να φτιάξει κάτι παρόμοιο με το δημοκρατικό κόμμα της Αμερικής στην Ελλάδα. Νομίζω ότι το σπίτι του Στέφανου δεν ταιριάζει στο γενικό προφίλ της αριστεράς, της αριστεράς της Ελλάδος», είπε.

«Ο Στέφανος αρθρογραφούσε στον ‘’Εθνικό Κήρυκα’’ κυρίως για οικονομικά θέματα. Από κάποια στιγμή και μετά επέλεξε να αρθρογραφεί με ψευδώνυμο», ανέφερε ακόμη ο Ηλίας Διαματάρης.

Σύμφωνα με τον κο Διαματάρη, η ομογένεια υποδέχτηκε με αισιοδοξία τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ηρακλής Διαματάρης: «Ο Στέφανος Κασσελάκης πολύ διαφορετικός από τον Στέφανο που γνώρισα εγώ»

«Ο Στέφανος Κασσελάκης πολύ διαφορετικός από τον Στέφανο που γνώρισα εγώ. Όταν τον γνώρισα εγώ ήταν πιο κεντροδεξιός. Μεγαλώνοντας πήγε προς την άλλη κατεύθυνση. Καταλαβαίνω πως προσπαθεί να φέρει την αριστερά της Ελλάδος προς το κέντρο», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μάκμπεθ: Η γνωριμία, η σχέση και ο γάμος στις ΗΠΑ

Τέλος, ο εκδότης του «Εθνικού Κήρυκα» αποκάλυψε πως μόλις έμαθαν πως έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έπαθαν σοκ, ενώ κανένας δεν γνώριζε για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.