Τα μαχαίρια έχουν βγει μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που τσακώνονται στα social media στη σκιά των διαγραφών από τον Στέφανο Κασσελάκη και των δηλώσεων που κάνουν οι διαγραφέντες. Τώρα ήταν η σειρά της Ελένης Αυλωνίτου και του Γιώργου Κυρίτση να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Twitter.

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Δεδομένη η διάσπαση μετά τις διαγραφές Σκουρλέτη, Φίλη, Βίτσα - Νέο κόμμα στα σκαριά από την "Ομπρέλα" - Όλο το σχέδιο


Το σχόλιο της Ελένης Αυλωνίτου που πυροδότησε την κόντρα

Αφορμή αποτέλεσε η ανάρτηση της κυρίας Αυλωνίτου, η οποία σε ύφος που θυμίζει τον Παύλο Πολάκη σχολίασε το πρωί της Τρίτης τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Κατά την ανάγνωση της κυρίας Αυλωνίτου, όσα εκτυλίσσονται τα τελευταία 24ωρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν αποτελούν «διάλυση», αλλά «ανακαίνιση».

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Καρανίκας: ''Επιτέλους τέλος! Απαλλάσσεται το κόμμα από τη φράξια που ταλαιπωρεί τον Στέφανο Κασσελάκη''

Θυμίζοντας, μάλιστα, τη ρητορική του πρώην υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, η Ελένη Αυλωνίτου παρομοιάζει τον προ Κασσελάκη ΣΥΡΙΖΑ ως «τσίρκο Medrano», υποστηρίζοντας ότι με τις ενέργειες και τις αποφάσεις του νέου προέδρου «μεταμορφώνεται σ’ ένα κόμμα ανοικτό στην κοινωνία και δημοκρατικό, που σέβεται τις αποφάσεις των μελών του!».

Η ανάρτηση της Ελένης Αυλωνίτου

Η απάντηση του Γιώργου Κυρίτση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα ήταν τσίρκο Μεντράνο μας λέει εδώ η κ. Αυλωνίτου. Στον Τσίπρα δεν θυμάμαι να έλεγε τέτοιες μαγκιές βέβαια», ήρθε η απάντηση μέσα σε λίγα λεπτά από τον Γιώργο Κυρίτση.