Για αντιπολίτευση που στην Ελλάδα δεν κάνει τίποτα εκτός από το να υπάρχει, έκανε λόγο σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, ως αντιπολίτευση, κ@λ@βαρούσε.


Κώστας Ζουράρις: Η αντιπολίτευση εδώ δεν κάνει περίπου τίποτα εκτός από το να υπάρχει

«Στη Γαλλία, την άλλη μου πατρίδα, παρόλο το προεδρικό σχήμα, η αντιπολίτευση είναι πολύ ισχυρή. Ο πρόεδρος της ισχυροτέρας επιτροπής της Βουλής της Γαλλίας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, είναι πάντοτε κάποιος από την αντιπολίτευση», σχολίασε ο Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7.

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Τι προβλέπει το καταστατικό του κόμματος για τις διαγραφές - Τι χρειάζεται για να εγκριθεί μία ποινή από την Επιτροπή Δεοντολογίας

«Εμείς εδώ αυτό δεν το έχουμε. Τέσσερα χρόνια έκανα αντιπολίτευση…. Τι έκανα; Κ@λ@βαρούσα!», επισήμανε και συμπλήρωσε: «Το να καταστρώνεις μία τροποποίηση για ένα σχέδιο νόμου και να ξέρεις ότι η πλειοψηφία θα γελάσει ευγενικά ή αγενώς…ναι είναι κ@λ@βάρεμα… Το κάνεις για την ψυχή της μάνας σου».

«Με βάση τον κανονισμό της Βουλής εδώ, τον δικό μας, και με βάση το Σύνταγμα της χώρας, η αντιπολίτευση εδώ δεν κάνει περίπου τίποτα εκτός από το να υπάρχει», κατέληξε ο Κώστας Ζουράρις.