Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα (26/10) ο Στέφανος Κασσελάκης, ύστερα από 10ήμερη παραμονή στις ΗΠΑ και μετά τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε λίγο μετά τις 10:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από την Ατλάντα, όπου και θέλησε να περάσει ινκόγκνιτο από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς εκεί προκειμένου να εξασφαλίσουν μια δήλωσή του.

Βίντεο: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Στέφανος Κασσελάκης

Κατευθείαν στην Κουμουνδούρου για το Εκτελεστικό Γραφείο

Λίγο αργότερα οι κάμερες τον εντόπισαν να βγαίνει από το σπίτι του -φορώντας γραβάτα και κοστούμι- και να επιβιβάζεται σε ένα μαύρο τζιπ με κατεύθυνση την Κουμουνδούρου, όπου στις 16:30 ξεκινάει η κρίσιμη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου, στην οποία θα τεθεί το θέμα των διαγραφών, παρούσης της Έφης Αχτσιόγλου από την εσωκομματική αντιπολίτευση, αφού κανένα μέλος της «Ομπρέλας» δεν συμμετέχει.

Σημειώνεται ότι ο κ. Κασσελάκης δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση στις κάμερες, αντιλαμβανόμενος το βαρύ κλίμα που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 24ωρα, μετά και τη δημοσκόπηση της GPO, που έδειξε σημαντικές απώλειες για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Νέα επεισόδια του "εμφυλίου" σήμερα στην ΕΓ με Κασσελάκη - Η ομάδα Αχτσιόγλου αποφάσισε να μείνει στο κόμμα με… αλλά - "Καρφιά" από Τσακαλώτο