«Ανοησίες» χαρακτήρισε ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βασιλειάδης τη συζήτηση για trolls του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, σε συνέντευξη του αναπληρωτή γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Γιώργου Βασιλειάδη, στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤnews, σε ερώτηση για την ύπαρξη ή μη trolls του διαδικτύου, από συγκεκριμένες πλευρές του κόμματος, τόνισε: «Αυτά είναι ανοησίες». Μάλιστα, ο κ. Βασιλειάδης σημείωσε: «Είναι πράγματα προσβλητικά για το κόμμα». «Αυτά που ακούστηκαν δεν ισχύουν».

Απάντηση Βασιλειάδη στο θέμα των τρολς

Σημειώνεται ότι ο κ. Βασιλειάδης έδωσε απάντηση κυρίως σε όσα ακούστηκαν από τον κ. Πάνο Σκουρλέτη σχετικά με κάποιους που δούλεψαν υπόγεια, όπως είπε, για να αποδομήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκουρλέτης λίγες ώρες μετά τη διαγραφή του μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αφήνοντας αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «κάποιοι δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό για να μας αποδομήσουν».

 «Πρόκειται για παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα», είπε, εννοώντας εκείνους που βοήθησαν για την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη.

Διαβάστε επίσης: Βασιλειάδης: Ο Τσίπρας δεν είναι "πατερούλης" για να κάνει παρέμβαση

Σε ερώτηση ποιοι υποκινούν αυτά τα τρολ, ο πρώην υπουργός απάντησε: «Επώνυμοι που αρθρογραφούν σε εφημερίδες ήταν υπεύθυνοι για 50 λογαριασμούς των social media του προέδρου». «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει υποχρέωση να μιλήσει και έπρεπε να το κάνει και πριν από τις εσωκομματικές εκλογές, όταν εργαλειοποιήθηκε το όνομά του», προσέθεσε ο κ. Σκουρλέτης, ο οποίος ερωτηθείς για πρόσωπα, όπως οι κ. Τζάκρη και Αυγέρη, που βρίσκονται στο πλευρό του Στ. Κασσελάκη, επισήμανε ότι «είχαν μιλήσει για αριστερίζουσες εκκρεμότητες, άρα είχαν σχέδιο ρήξης».