Στη Λάρισα συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Δημήτρη Κουρέτα, όπως αναφέρεται στο larissanet.gr, που δημοσίευσε οπτικοακουστικό υλικό από τη συνομιλία του στις εγκαταστάσεις του ΓΕΩΤΕΕ. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης χαιρέτισε με την πρώτη φράση του τον Κουρέτα, τονίζοντάς του ότι «έκανες έναν άθλο».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, απευθυνόμενος στον Δημήτρη Κουρέτα, τόνισε πως «θα είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα απο εδώ και πέρα γιατί εσύ είσαι δίπλα στον απλό πολίτη ο οποίος είδε τον χρόνο να παγώνει σ αυτή την περιφέρεια». Νωρίτερα, ο Δημήτρης Κουρέτας στάθηκε στην επικράτησή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές, αναφέροντας πως πρόκειται για μια «σημαντική» ανατροπή και πως «έχουμε μεγάλες ευθύνες ν’ αλλάξουμε πολλά πράγματα».

kasselakis_kouretas_16
kasselakis_kouretas_15
kasselakis_kouretas_14
kasselakis_kouretas_13
kasselakis_kouretas_4
kasselakis_kouretas_3
kasselakis_kouretas_2
kasselakis_kouretas_1


Στη συνέχεια, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε στις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία και τόνισε πως δεν αρκεί μόνο η αποζημίωση αλλά πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βοήθεια για να μην «ρημάξει» η περιοχή από τη φυγή των νέων και έκλεισε την τοποθέτηση του εξήρωντας το ήθος του κ. Κουρέτα και αντιπαραβάλλοντας τη στάση του με τους «εκβιασμούς των υπουργών της κυβέρνησης».

kasselakis_kouretas_12
kasselakis_kouretas_11
kasselakis_kouretas_10
kasselakis_kouretas_9
kasselakis_kouretas_8
kasselakis_kouretas_7
kasselakis_kouretas_6
kasselakis_kouretas_5


«Αυτό πρέπει να είναι το ήθος» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης, με το νέο περιφερειάρχη να αναφέρει κλείνοντας πως «δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Θέλω πραγματικά να προσφέρω στην περιοχή που ζω».